View Profile: avantasia - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

74 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Sis aku mau nanya ttg peura dong , km jual ya di shopee ?
    Cara minum nya gimana ya ? Katanya harus sama vitex juga ya ? Vitex pagi , peura malem ? Atau gimana ya cara minum nya ? Bingungg
  2. View Conversation
    hai masi jual pueraria gak bisa minta bbm atau line?
  3. View Conversation
    Haloo masih jual pueraria? Aku mau order dong, minta pin sama no hp ya mba avantasia
  4. View Conversation
    Hi sis masih jual pueraria nya? Pm no hp mu ya sis
  5. View Conversation
    hi mba, tertarik sama Calcium Bentonite FOOD Grade, bisa tolong info email-nya? Mau pesen ni
  6. View Conversation
    itu bentonite clay dari LL's magnetic clay mbak? aku mau dong. okdeh nnti aku PM di email'a klo udh mau order ya mbak. mksh
  7. View Conversation
    aslm. mbak, masih jual bentonite slay gak? aku mau beli dong. harganya berapa ya? dan lokasi dimana? mksh :-)
    please reply ya mbak :-)
  8. View Conversation
    aslm. mbak, masih jual bentonite slay gak? aku mau beli dong. harganya berapa ya? dan lokasi dimana? mksh
    please reply ya mbak
  9. View Conversation
    HALOOO... salam kenal.. jual aztec ato bentonite clay ya? berapaan? . ada efek samping gak? aku mau merit sebulan lagi.. hiks
  10. View Conversation
    boleh tanya mba? aku tertarik dr. Q yang ber-volufiline, di mbak order bisa? boleh minta nggak mba contactnya? makasih mba avantasia please reply
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 74
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
About avantasia

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
bdg
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
earth
Interests:
violin
Fave stores or places to shop?:
ebay
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
gothic
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple casual goth, nothin special
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://www.facebook.com/puera.ol
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/puera.ol
Twitter Username:
puerami

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,555
Posts Per Day
0.38
Visitor Messages
Total Messages
74
Most Recent Message
Feb 9, 2019 04:14 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 06:00 PM
Join Date
May 27, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/puera.ol
No results to show...
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Jun 10, 2019

  • 09:13 AM - Hidden

May 1, 2019

  • 07:24 AM - Hidden

Mar 29, 2019

  • 12:13 AM - Hidden

Mar 27, 2019

  • 01:30 PM - Hidden

Mar 15, 2019

  • 08:46 AM - Hidden

Nov 5, 2018

  • 05:08 PM - Hidden

May 4, 2018

  • 09:42 AM - Hidden

Mar 27, 2018

  • 08:29 AM - Hidden

Mar 6, 2018

  • 11:52 AM - Hidden

Mar 5, 2018

  • 12:33 AM - Hidden

Dec 26, 2017

  • 09:58 PM - Hidden

Sep 17, 2017

  • 09:21 AM - Hidden

Aug 29, 2017

  • 05:40 PM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 05:01 PM - Hidden

Nov 9, 2016

  • 03:15 PM - Hidden

Nov 5, 2016

  • 01:29 PM - Hidden
  • 01:22 PM - Hidden

Oct 28, 2016

  • 12:11 PM - Hidden

Sep 30, 2016

  • 10:23 AM - Hidden
  • 08:55 AM - Hidden


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast