View Profile: juliettehasagun - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

15 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halow.... saya ada bbsb( 456rb) bbpr(264rb)...murah.....
  2. View Conversation
    SN juga mau sih, tp gw ngitung kapasitas cc gw dulu yak
    tar kalo jd buka gw kabarin
    iya kalo mau pesen AWG nya PM aja say, thanks
  3. View Conversation
    Dear, gw buka PO AWG ya, kali aja mau ikutan

    Web price X 13.500 + international shipping
    International Shipping :
    Order < 10 usd = 1 USD
    Order 10-20 USD = 2 USD
    Order > 20-50 USD = 3 USD
    Belom termasuk domestic shipping ya, ngikut rate JNE aja
    PO closed 4 April ya

    Thanks
  4. View Conversation
    Juli, sudah terima PM ku kan?
  5. View Conversation
    oo masih sisa banyak bgt.
    gw takut ga cocok warnanya , masih cari shade soalnya.
    gw pass dl deh klo gitu.
  6. View Conversation
    juliet, MUFE HD # 140 sisa brp? maw di lepas brp duit?
    uda bli brapa lama say?
  7. View Conversation
    ok say, klo ga ngerepotin sih mau potona..tambah bingung abis klo liat di web shu kaya merah orens gt yah...atau klo sempet gw juga sambil maen2 ke shu deh biar bisa icip2, klo cocok gw kabarin
  8. View Conversation
    Sama berarti say gw jg nc35. tp emang blm berani pake warna yg genjreng sih.
    Ga ketemu nih swatch nya. Jatohnya lbh ke pink, peach apa orange ya say? maaf yah banyak nanya dulu, abis biasa deh suka lapar mata tp trs ga cocok
  9. View Conversation
    gw cari2 swatch nya dulu yah. kenapa ga dipake jeng? ga cocok? kayanya shade kita sama soalnya
  10. View Conversation
    darl, shu M amber 85 nya mau dijual berapa? mulai ngelirik shu nih
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About juliettehasagun

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
reading
Fave stores or places to shop?:
online store!
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
NYX
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
deetopia
Twitter Username:
deetopia

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?3184-juliettehasagun&s=e73c73d02b161f5c9a2953d20a1dd626
Instant Messaging

Send an Instant Message to juliettehasagun Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,353
Posts Per Day
0.32
Visitor Messages
Total Messages
15
Most Recent Message
Jun 4, 2010 06:12 PM
General Information
Last Activity
Mar 17, 2019 09:51 PM
Join Date
May 9, 2008
No results to show...
No results to display...