View Profile: merahgonjreng - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

270 Visitor Messages

  1. Hi merahgonjreng .. thanks ya dah add jadi temen..
  2. View Conversation
    Preloved - Nobrand shoes, sz 37, 125rb nya masuk gak buat kaki yang biasa pake vinci ukuran 6??
  3. View Conversation
    maap, dijualnya 1 set say

    *********************************************
  4. View Conversation
    beli di multiply. bareng ama tank top nya jg tuh yg orange.
    beli disini: http://delingerie.multiply.com/photos
  5. View Conversation
    mergon, mau ngabarin, maaf, bra butterfly nya uda sold. maap..
    makasih yaaaa dah mampir
  6. hi gonjreng... roxy jeans sz 27 ama 28 masih adakah?? book dulu bisa??
  7. ada di #10 sai maap ya aku benerin lg lapaknya kayaknya msh banyak yg bingung totalnya jadi 50rb tran via bca 2510028492 atas nama andrew wibowo
    kalo sudah kabarin eke ya, sekalian minta alamat yaa
    makasihhhh
  8. sai B&S pastel dress nya jadi kan sai?? heheheh
    5050505050
  9. View Conversation
    email aku yah say silverqueen711@yahoo.com
    --------------------------------------------
  10. View Conversation
    say aku mau ini donk MissMe silk purple, sz M, bought from Dadomalang, never been used, 50rb
    klo ini msh ada? Elfas Sz M, tembakan Zara. 45rb.
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 270
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
About merahgonjreng

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jkt
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/A
Interests:
reading, shopping
Fave stores or places to shop?:
any store with SALE sign
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
n/a
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
sporty casual
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


Bags, shoes, watches for sale here

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,043
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
270
Most Recent Message
Mar 17, 2016 08:12 PM
General Information
Last Activity
Dec 11, 2018 05:15 PM
Join Date
Apr 30, 2008
No results to show...
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Apr 16, 2015

  • 10:36 AM - Hidden

Feb 26, 2015

  • 05:44 PM - Hidden
  • 04:15 PM - Hidden
  • 01:28 PM - Hidden
  • 12:33 AM - Hidden

Feb 25, 2015

  • 08:46 PM - Hidden
  • 06:00 PM - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2