View Profile: merahgonjreng - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

270 Visitor Messages

  1. View Conversation
    sayy..gimana mau jadi ambil jeans nya?
  2. jeng mergonj...kalo mo dikirm ke bali jadi 100rb + 20rb onkir??transfer ke bca gw aja ya..kbrin klo ud
  3. Frida,
    G baru ceki paket lo udah sampe dan ada dikustom indo yah.
    Ntar g kabari lagih yah
  4. say..
  5. View Conversation
    merah, aku kurang tau itu dari article yang mana? aku juga gaktau namanya...
    gimana dong ya?
    intinya sih aku cari boots selutut yang tali buat dipake dance gitu. mungkin adidas lagi ada koleksi yang seperti itu atau koleksi lama yang masih ada?
    makasih ya darl..
  6. View Conversation
    aku ada kirim PM, dicheck ya bu thanks ^^
  7. View Conversation
    say, yang dimini sale, ada sepatu VNC hitam udah SOLD kah?aku mau dunk WL..
    let me know ya, thanks ^^
  8. View Conversation
    merahgonjreng udah dikirim yah list harga bazaarnya... cek yah...
  9. Ahhh kalo gitu oper kesini aja.... pasti di terima with open arms :P
  10. Di tunggu yah 300 posts ama 3 month membership pasti ada lapak hehehee
Showing Visitor Messages 261 to 270 of 270
Page 27 of 27 FirstFirst ... 17 25 26 27
Page 27 of 27 FirstFirst ... 17 25 26 27
About merahgonjreng

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jkt
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/A
Interests:
reading, shopping
Fave stores or places to shop?:
any store with SALE sign
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
n/a
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
sporty casual
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a

Signature


Bags, shoes, watches for sale here

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,043
Posts Per Day
0.21
Visitor Messages
Total Messages
270
Most Recent Message
Mar 17, 2016 08:12 PM
General Information
Last Activity
Dec 11, 2018 05:15 PM
Join Date
Apr 30, 2008
No results to show...
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Apr 16, 2015

  • 10:36 AM - Hidden

Feb 26, 2015

  • 05:44 PM - Hidden
  • 04:15 PM - Hidden
  • 01:28 PM - Hidden
  • 12:33 AM - Hidden

Feb 25, 2015

  • 08:46 PM - Hidden
  • 06:00 PM - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2