View Profile: starlunasky - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

29 Visitor Messages

  1. View Conversation
    iyaa gapapaa bgt makasi yaaa
  2. View Conversation
    sis.. aku mau tanya dgg, yang beli kain di cipadu itu sebelah mana yaaa alamatnya.. thx sis
  3. View Conversation
    hai una...kangennnn heheheh..naksir tah ama kimora ku??
  4. View Conversation
    say, uda transfer ya? atas nama sapa? email alamat ya ke gw : treasureboxstore@gmail.com besok gw krm deh, barusan aja ke tiki soalnya
  5. View Conversation
    say, bag-o nya gimana nih, mau dikirim aja?
  6. View Conversation
    kebalik say.. gw ada di bintaro weekdays (senin siang-jumat pagi), sisanya (weekend) di kemayoran. bole2, transfer dulu, nanti kalo mau ktm hayu, kirim juga bisa. sms2 aja.. thanks ya.
  7. View Conversation
    say, bag-o uda dateng lagi nih. cm sementara M & L dulu. mau di book yang pink ya? mau ketemuan di BP? sms aja ya ke 0838 9162 8000 thanks

    edited : ternyata size S ada 5pcs. jd aku booked S-M-L nya yaa.. kabarin ya say..
  8. View Conversation
    say, so sorryy... pink nya uda abis semua.. tinggal yang S model lama aja. sorry, soalnya kmrn dirimu ga minta booked. gw juga puyeng diserbu di lapak,mp, & imel..hehehe.. malem2 baru beres2in rekapnya. kabarin kalo mau S pink lama nya yaa.. atau kalo ga, nunggu mau ga? minggu depan ada lagi sih.. thanks. lusi 083891628000
  9. View Conversation
    dank je...sama2..kita ketemuannya lain kali aja yaaaaah say kalo dah pada sembuh
  10. View Conversation
    yaaaah gw jg setelah acara itu maag..sampe sekarang jg..cepet sembuuuh yaah
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 29
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About starlunasky

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
photography
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
fusion of girly-classy-preppy
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


The past can exist in the present but it's our job to make it work in our future

Statistics


Total Posts
Total Posts
433
Posts Per Day
0.11
Visitor Messages
Total Messages
29
Most Recent Message
May 22, 2010 02:42 PM
General Information
Last Activity
Jul 25, 2011 02:53 AM
Join Date
Apr 27, 2008
No results to show...
No results to display...