View Profile: solaia - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi solaia, aku baca di tret kamu beli crocs you. boleh tau dimana ? thanks
  2. View Conversation
    hi solaia, mau minta tolong dong. buat survey skripsi aku. t.i.a. ya..
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
  3. View Conversation
    maksudnya si 3/4 jeans LOFT yah say? kalo S takutnya kekecilan say, mendingan yang M kalo menurutku sih
  4. View Conversation
    solaia.. BNWOT 3/4 Jeans Jacket LOFT merk digunting | Rp 105,000 size M
    ==> masih ada say cuman ada kancing yang baret gak papa? LMK ya
  5. View Conversation
    Solaia,
    Brg kamu udin keluar bea cuke en bebas pajak
    PM g klo dah trasnfer + alamat klo mau pake TIKI yah.
    Thanks dah sabar menunggu
  6. View Conversation
    Solaia,
    G kirim lewat iyank say
  7. View Conversation
    Solaia,
    Nine west g pake size 6M buat heels en 5.5M buat flats say.
    Supaya lebih akurat coba deh lo ukur kaki kamu pake ukuram cm jadi bisa tau panjangnya brapa.
    Abis itu bisa lo liat sepokat yg g panjang kegedean or kekecilan, HTH yah
  8. View Conversation
    Iyah kursnya ngikutin 11 rb say!
    G suka dua2nya sih non abis cakep sih modelnya hihihi
    Ini ukurannya gede dikit sih buat g which is kaki g biasa pake kya 23-24 cm
    Klo yg nomer 2 pan 24.5 cm jadi gede kya 1 inch buat g.
    Terus yg nomer 11 gede 2 inch solanya 25 cm.
    Klo kurang jelas, jgn segen2 nanya yah, i'm glad to help u!
    LMk yahklo mau jadi booked!
  9. View Conversation
    mau dung pesen bao fu ling nya,,,g di jakarta,,ditunggu ya kabarnya,,thanks
  10. View Conversation
    Say aku ikutan pesen dong bao fu lingnya.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About solaia

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/a
Interests:
Laughing with my son
Fave stores or places to shop?:
The real question is, is there any store that I don't like :D
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Edgy glam. A little bit of this and a little bit of that
What is your marital status?:
Single with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
632
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Sep 29, 2011 04:03 AM
General Information
Last Activity
May 23, 2019 06:36 PM
Join Date
Aug 1, 2007
No results to show...

Jan 7, 2019

  • 09:56 PM - Hidden

Dec 25, 2018

  • 09:04 AM - Hidden

Dec 11, 2018

  • 08:15 PM - Hidden

Dec 10, 2018

  • 11:19 AM - Hidden
  • 06:38 AM - Hidden

Nov 26, 2018

  • 11:58 AM - Hidden

Apr 3, 2017

  • 07:52 PM - Hidden
  • 07:51 PM - Hidden

Mar 27, 2017

  • 01:26 PM - Hidden

Mar 9, 2017

  • 06:42 PM - Hidden

Mar 8, 2017

  • 11:14 PM - Hidden