View Profile: angelastephanie - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

92 Visitor Messages

  1. re: cetakan helo kity

    say.. bahan TPR itu kaya gmna ya? empuk2 kaya silicon gitu bukan yaa?..

    btw,aku ga bisa send PM nih.. blom 15 posts.. tolong PM in email mu yaa.. nanti aku reply ksana.. makasii.. aku jarang notice soalnya klo ada notif FD.. thanks..
  2. View Conversation
    sip, thanks ya...gw jarang baca e-book sih dan bbrp yg gw punya palingan pdf, eheheh jd belom pernah ketemu file model begitu lg nge donlot nih readernya, thanks yaaa
  3. View Conversation
    say, itu file nya buka nya pake apa yah? ---------------------------------------
  4. View Conversation
    thanks a lot ya say nanti deh kalo gw ketemu historical fiction ebook gw kabarin ya siapa tau loe mau
  5. View Conversation
    say, kalo ga ngerepotin mau copy o juliet nya ya
    email gw venuz_z@yahoo.com
    thanks ya
  6. View Conversation
    Hi Dear....

    D'Renbellony Handbag Organizer Active warna Turqoise bisa orderkah?
  7. say, sorry.aku jadi gelas starbucks merahnya yaa....sorry and thank you for informing
  8. View Conversation
    sis uda aku transfer yah atas nama ellen ke bca...
  9. say, sorry aku ga bs kirim PM, gw mau yang pink deh... tapi mau juga klo bs pre-book yang merah yaa..
  10. View Conversation
    mau yah 1 warna putih..
    ada warna apa aja disana ?
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 92
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
About angelastephanie

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
reading novels, crafting
Fave stores or places to shop?:
Dorothy Perkins, Cotton On
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Paula's Choice - Skin Balancing Moisture Gel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple and comfortable, with only a little touch of accessories
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/thebutterflywings

Signature


Visit THE BUTTERLY WINGS ROOM Facebook - Japanese Kit Kat / Pocky / etc, Cardigan, Nail Polish, etc

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,597
Posts Per Day
0.33
Visitor Messages
Total Messages
92
Most Recent Message
Feb 10, 2016 07:58 AM
General Information
Join Date
Apr 14, 2008
Home Page
http://www.facebook.com/thebutterflywings
No results to show...

Nov 23, 2016

  • 08:35 AM - Hidden

Oct 16, 2016

  • 10:08 PM - Hidden

Jan 25, 2016

  • 08:43 AM - Hidden

Dec 16, 2015

  • 04:25 PM - Hidden

May 5, 2015

  • 02:49 PM - Hidden

Mar 9, 2015

  • 02:09 PM - Hidden

Feb 25, 2015

  • 04:28 PM - Hidden

Jan 11, 2015

  • 02:12 AM - Hidden

Jan 6, 2015

  • 10:30 AM - Hidden

Jan 5, 2015

  • 08:35 AM - Hidden

Dec 22, 2014

  • 03:57 AM - Hidden