View Profile: Chiztynath - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

8 Visitor Messages

  1. View Conversation
    chiztynath, tolong dibisikin no hp nya oik_les duonks. mo ikutan order masker aztec nih. huehehee
  2. View Conversation
    sai klo mau tau pin dokter simon liad di mana yah ,..tadi liad id mu di forum dokter kulit makasi
  3. View Conversation
    hai chizty. mau tanya, kobut itu nama krim kah?

    xxxxxxxxxxxxxx
  4. yups aku jg di jogja say gathhh bareng yukk suntik2 bareng jg sama oik dll nya heheheheh
  5. jeng, boleh tau fbnya drg lena ngak di fb? aku nyari ndask ketemu eh..hahahah.XP
    thank youuu~
  6. View Conversation
    hehehehe, u`r welcome........................................... ..........................................
  7. View Conversation
    hai chiztybath, coba kamu klik yg d ujung kanan `private messages`, ntar klo itu udah kebuka, di sebelah kiri halaman ada pilihan macem2,di kolom setting & option kamu klik `edit avatar`, setelah itu kebuka, ada pilihan browse, d klik aja... kmu pilih gambar dr komputer kamu, dan yg buletan use custom avatar itu di klik, setelah itu di save....udah gitu aja... hope this help....
  8. View Conversation
    wah jeng, aku juga ga tau, soalnya dulu masukin pic-nya waktu bikin profile sih. aku juga gaptek.hehehehe...
Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
About Chiztynath

Basic Information

Age
28
About Chiztynath
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
yogyakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Membaca, menulis, traveling, crocheting.
Fave stores or places to shop?:
Tokopedia, lapak elea, zalora, matahari
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Nyx smlc, bedak tabur wardah, biokos botulike, sk ii FTE, viva green tea toner dan milk cleanser, hadalabo all variant, inez eyeliner, viva eyebrow pencil
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Saya menyukai gaya fashion yang simple, klasik dan terkesan energik.
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
onychristy.blogspot.com

Signature


Do something today that your future self will thank you for.

Statistics


Total Posts
Total Posts
700
Posts Per Day
0.22
Visitor Messages
Total Messages
8
Most Recent Message
Oct 22, 2012 01:36 PM
General Information
Last Activity
Nov 29, 2018 11:08 PM
Join Date
Jan 24, 2011
No results to show...
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Dec 9, 2016

  • 10:44 AM - Hidden

Aug 13, 2016

  • 04:46 AM - Hidden

Jun 18, 2016

  • 09:38 AM - Hidden

Jun 17, 2016

  • 11:24 PM - Hidden

Jun 9, 2016

  • 08:41 AM - Hidden

Jun 8, 2016

  • 10:11 PM - Hidden
  • 04:42 PM - Hidden
  • 08:58 AM - Hidden

Jun 6, 2016

  • 09:58 PM - Hidden
  • 08:28 PM - Hidden
  • 08:28 PM - Hidden
  • 08:28 PM - Hidden
  • 08:28 PM - Hidden

May 19, 2016

  • 10:30 AM - Hidden
  • 08:04 AM - Hidden

May 18, 2016

  • 04:38 PM - Hidden

Apr 29, 2016

  • 04:20 PM - Hidden

Apr 28, 2016

  • 09:48 PM - Hidden
  • 08:33 PM - Hidden

Apr 27, 2016

  • 11:51 PM - Hidden


Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast