View Profile: LoisLane - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

13 Visitor Messages

  1. View Conversation
    At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
  2. View Conversation
    hai loislane....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  3. View Conversation
    hai lois, coba cari Lissy deh, member FD, liat di signature nya dia bisa ngelukis henna, apa sih istilahnya, bisnis ngelukis henna kali yah ? coba aja search yah.. HTH
  4. View Conversation
    Hi Lois,
    Acara apa? Boleh dikirimin info acaranya ke vanya@thedailymedia.com yaa

    thanks
  5. View Conversation
    hi lois..pas bgt br kmaren ada temen nanya jg,aku liat ada yg jual di facebook..tp aky ga pernah beli sm dia..tp trusted seller ko ini yg paling murah jg kayanya..link nya http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000061185834

    HTH
  6. View Conversation
    Say, kalo ongkir ke Jambi ada diskon ga? Harganya kan dah termasuk ongkir Jkt. Biasa pake TIKI JNE sih 15 ribu. Kabari yah.
  7. View Conversation
    Say, flats CnK masih ada? Warnanya silver yah itu?
  8. View Conversation
    oke say nanti g sms L yach klo g oke
  9. View Conversation
    klo mau liat barangnya langsung g kemana say?tx
  10. View Conversation
    wah say ternyata L dah bales vm g toch tapi kayaknya L salah dech say,jadi L kirim vm gak ke g tapi L kirim vm ke L sendiri untung g liat vm L ,sepatu c&K dan rotelli warna pa sech say?maksud g bagian belakangnya lebih enak yang mana yach c&K/rotelli masalahnya g rada kapok beli sepatu online & kaki g takut lecet bagian belakangnya.G suka dua-duanya bagus say.Btw bisa liat barangnya langsung gak say
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 13
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About LoisLane

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Banking/Financial/Insurance
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
good movies, good clothes, cute stuff..
Fave stores or places to shop?:
forever 21, topshop
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Revlon lipstics
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual, girlie..
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
chitrAdi

Signature


At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules.

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?2735-LoisLane&s=3d81e8ad486670f52024412326480a58
Instant Messaging

Send an Instant Message to LoisLane Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
419
Posts Per Day
0.10
Visitor Messages
Total Messages
13
Most Recent Message
May 24, 2014 08:01 AM
General Information
Last Activity
Apr 16, 2019 06:41 PM
Join Date
Apr 10, 2008
No results to show...
No results to display...