Tab Content
No Recent Activity

9 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Malam sis, baca d forum diamonds sis katanya ada sertif uji diamond ya? Sy pgn cek in punya sy. Sy musti contact kmna?
  2. ok nanti aku wa ya...beberapa udah laku meja rias dan lemari pakaian.
    saat ini lagi ada kursi 2 seater dan meja bundar 2 kursi kayu
  3. View Conversation
    Mbak lady aku baca di homebeyond, mbak mau lego furni, aku mau tau dong mbak kali aja ada yg cocook, aku kasih wa aku aja yah 085697724745
  4. At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules. -mod-
  5. View Conversation
    shoplady, sorry karena kamu kelamaan gak kasi kabar, SK-II FTE yang sample size sudah terjual.
  6. View Conversation
    hay shoplady .. sorry baru bales .. baru ngeh ada message .. iya aku sempat liat2 rusun tebet, jadi itu kita nanya2 sama orang disana apa ada yg mau disewain atau enggak ..
    dan kalo harga, sorry bangett.. gue ngeblank, udah lupa total berapa kalo sewa pertahun (waktu itu udah ketemu org yg mau sewain) .. tapi lumayan juga lho .. belasan juta pertahun yg gue inget ..
    sorry kalo gak banyak ngebantu ya hehehe
  7. View Conversation
    tx info'nya jeunk
  8. View Conversation
    say mang auntie betsie ada website'nya yach?minta tau alamat webnya tx
  9. View Conversation
    say mang auntie betsie ada website'nya yach?minta tau alamta webnya tx
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
About shoplady

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
shops,gossipping,reading novel,manicure and pedicure
Fave stores or places to shop?:
kitson, intuition,promenade street,antrophologie
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC,benefit blush on,body shops for skincare, urban decay primer, victoria secret body lotion
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classic,simple, and sexy elegant
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?ref=profile&id=548922745
Twitter Username:
liandry

Statistics


Total Posts
Total Posts
304
Posts Per Day
0.08
Visitor Messages
Total Messages
9
Most Recent Message
Oct 12, 2017 09:04 PM
General Information
Last Activity
Dec 6, 2018 07:30 PM
Join Date
Mar 30, 2008
No results to show...

May 22, 2017

  • 12:22 PM - Hidden

Apr 7, 2017

  • 11:00 AM - Hidden

Mar 29, 2017

  • 02:35 PM - Hidden

Mar 28, 2017

  • 07:41 PM - Hidden

Mar 8, 2017

  • 10:38 AM - Hidden

Oct 13, 2016

  • 09:14 AM - Hidden

Aug 25, 2016

  • 06:51 AM - Hidden

Aug 23, 2016

  • 11:54 AM - Hidden

Jun 6, 2016

  • 12:51 PM - Hidden

Jun 5, 2016

  • 09:46 PM - Hidden

Jun 4, 2016

  • 09:56 AM - Hidden

Mar 21, 2016

  • 08:35 PM - Hidden

Mar 19, 2016

  • 02:58 PM - Hidden