View Profile: bagslovers - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

49 Visitor Messages

  1. View Conversation
    udah ya sis surveynya sorry udah lama ngga buka fd
  2. View Conversation
    Survey done yah say..........................................
  3. View Conversation
    hellooww...sutra isi survey yaaa...smoga sakses
  4. View Conversation
    jeng, gue udah bikin thread untuk kuesioner dan survey, di sini, posting aja ya, biar banyak yg liat juga. good luck!
    http://femaledaily.com/showthread.php?t=4694
  5. View Conversation
    bagslovers aku ngga jadi isi kuesionernya, soalnya it's not applicable buatku (aku ngga tinggal di indonesia).
  6. View Conversation
    hi...udah aku isi yah kuisioner nya :-) :-) :-) :-)
  7. View Conversation
    say... tp aku belum merid dan belum punya anak.. infonya validkah?
  8. View Conversation
    Sudaaaahhh. Ngomong2, ini siapa ya? Kok ttg Goelali? Soalnya aku pastisipasi jadi panitia di Goelali Festival pertama
  9. No problem...sukses ya....
    __________________________
  10. udah di isi ya....................................
Showing Visitor Messages 21 to 30 of 49
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
About bagslovers

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
fd.bagslovers@yahoo.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,947
Posts Per Day
0.51
Visitor Messages
Total Messages
49
Most Recent Message
Jan 11, 2019 02:09 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 10:02 AM
Join Date
Dec 26, 2010
No results to show...
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Jun 27, 2019

  • 02:56 PM - Hidden

Jun 26, 2019

  • 04:14 PM - Hidden

Jun 25, 2019

  • 08:12 PM - Hidden
  • 08:05 PM - Hidden
  • 07:02 PM - Hidden
  • 07:02 PM - Hidden
  • 07:02 PM - Hidden

Jun 24, 2019

  • 05:09 PM - Hidden
  • 02:29 PM - Hidden
  • 12:59 PM - Hidden
  • 12:16 PM - Hidden
  • 12:16 PM - Hidden
  • 10:17 AM - Hidden

Jun 23, 2019

  • 09:03 PM - Hidden
  • 08:05 PM - Hidden
  • 07:46 PM - Hidden
  • 03:33 PM - Hidden
  • 12:07 PM - Hidden
  • 10:30 AM - Hidden

Jun 22, 2019

  • 08:40 PM - Hidden


Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast