View Profile: bagslovers - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

49 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hai hai, boleh minta detail untuk striped blazer (panjang dan lebar)? Thanks! =)
  2. Hi, bagslovers! masi ada ga sample size gel de la mer kamu? aku minat nih
  3. View Conversation
    ooow .. oke deeh .. tengkyu yaaah


    oops, 50karakter50karakter50karakter
  4. View Conversation
    hi bagslovers, eco tools yg di mini beauty sale masih ada? lokasi dimana nih?
  5. View Conversation
    halu....chanel vita & mac nya masih open share kah? tq ^^
  6. View Conversation
    sebenernya pengen jg si chanel vitalumiere hehe..tp mau coba mac dulu d, ntar kuPM lg ya say makasih :-*
  7. View Conversation
    hi bagslovers. kalung yang kamu pengen itu bukannya house of harlow ? coba google deh. rasanya sih di market plaza ada yang lagi buka po hoh. bijoux gitu ? cmiiw. hth
  8. View Conversation
    uda aku ripiu di thread pondie yah
    *blom 50 karakter =D ...........
  9. View Conversation
    glad you like it..
    NARS duo nya udah, berarti tinggal Sigma nya hehehe.. Yuuukkkss deh ditunggu list PO sigma nya ya
  10. View Conversation
    yang 137 ya???iya katanya oos,cuman kayanya sedang diusahakan restock kok
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 49
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
About bagslovers

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
fd.bagslovers@yahoo.com

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,947
Posts Per Day
0.51
Visitor Messages
Total Messages
49
Most Recent Message
Jan 11, 2019 02:09 PM
General Information
Last Activity
Jun 20, 2021 10:02 AM
Join Date
Dec 26, 2010
No results to show...
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Jul 19, 2019

  • 01:37 PM - Hidden
  • 10:13 AM - Hidden
  • 12:01 AM - Hidden

Jul 18, 2019

  • 11:08 PM - Hidden
  • 07:50 PM - Hidden
  • 05:55 PM - Hidden

Jul 17, 2019

  • 10:42 PM - Hidden
  • 04:32 PM - Hidden
  • 04:07 PM - Hidden

Jul 10, 2019

  • 09:11 AM - Hidden
  • 03:12 AM - Hidden

Jul 8, 2019

  • 08:46 PM - Hidden
  • 11:44 AM - Hidden
  • 10:30 AM - Hidden
  • 10:00 AM - Hidden
  • 09:31 AM - Hidden
  • 08:19 AM - Hidden
  • 08:19 AM - Hidden
  • 08:19 AM - Hidden
  • 08:19 AM - Hidden


Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast