View Profile: kirana21 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

254 Visitor Messages

  1. doh say gw udah transfer ya dari dua hari yg lalu tlg dicek lagi dhe rekening banknya.. ada kan angka yg sejumlah invoice gw.. gw belon sempat pm alamat aja.. dikeep aja dulu ya, alamat mo ganti nih.
  2. aku deket2 smg sihhhh hueheuheuehuhe tar kalo pas ke smg tak kabarin dirimu.. ntik km PM aku aja kalo pas paket2nya dateng, tak sempetin ke smg
  3. jeng, amour gimana di pipimu? km d smg ya? kpn tak mampir nyoba2 boleh tak? hihihihihi
  4. View Conversation
    jeng, gue buka deh pre order cc, tapi terbatas aja, gak jadi bikin yg gede, gak enak sama yg lagi buka PO. pm aja ya pesenennya, by tomorrow 6pm pls, thanks. gue ambil 10% komisi ya.
  5. Kirana...salam kenal..sukses di lapaknya yah..aku pingin UPM semua warna - 30 nya. Peraturanmu kan kalau PO harus 100 post.. kalau aku DP atau bayar full aja dulu boleh nggak??
  6. amiiin.. makasih yaaa
  7. kirana, salam kenal yah.. btw makasih banget penjelasannya yah.. mendapat pencerahan banget
  8. View Conversation
    Kirana, kalo harga Outlawnya uda skalian ongkir ke Semarang gimana? Kbrn yah bu . Tq
  9. say gel liner udh nyampe dr kmrn2 hihi lupa ngabarin. tq yaaaa..
  10. View Conversation
    Weleee...smrg toh si eneng , ya uda, it's ok kok, thanks yah..
Showing Visitor Messages 201 to 210 of 254
Page 21 of 26 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Page 21 of 26 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
About kirana21

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Surabaya
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
High Tech
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
movie, internet, books
Fave stores or places to shop?:
Facebook and Instagram :D
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Urban Decay Revo lipstick, Clinique 3 steps, BobbiBrown Pot Rouge, Missha BBC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual, me, high heeler in hiatus
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
4
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
jadimama.blogspot.com
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/kirana21
Twitter Username:
@kirana21

Statistics


Total Posts
Total Posts
7,622
Posts Per Day
1.58
Visitor Messages
Total Messages
254
Most Recent Message
Dec 28, 2015 03:06 PM
General Information
Join Date
Mar 21, 2008

Jul 28, 2015

  • 12:03 PM - ladygatha clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by kirana21

Page 21 of 57 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast

Feb 25, 2016

  • 04:52 PM - Hidden
  • 03:01 PM - Hidden
  • 02:55 PM - Hidden
  • 02:32 PM - Hidden
  • 02:30 PM - Hidden
  • 02:30 PM - Hidden
  • 02:30 PM - Hidden
  • 02:30 PM - Hidden

Feb 24, 2016

  • 04:16 PM - Hidden
  • 03:15 PM - Hidden
  • 02:28 PM - Hidden

Feb 23, 2016

  • 10:05 PM - Hidden

Feb 19, 2016

  • 06:48 PM - Hidden
  • 06:48 PM - Hidden
  • 06:48 PM - Hidden
  • 12:52 PM - Hidden

Feb 18, 2016

  • 08:24 PM - Hidden
  • 04:55 PM - Hidden
  • 03:19 PM - Hidden
  • 03:10 PM - Hidden


Page 21 of 57 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast