View Profile: rinintapradhani - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Terimakasih banyak Mbak Atas info nya.. aku belum bisa kirim PM nih.Masih deg2an sama infonya hehehe... re: mamie hardo
  2. View Conversation
    hai.. mau tanya, yang di yasra sama lace kebayanya kisaran berapa ya, nin?
  3. View Conversation
    Mba, aku pengen tau dong PL untuk caterindo&DTC buat referensi wedding aku..
    Kirimnya ke elnnovita@yahoo.com
    Yhanks ya mba atas bantuan&infonya..
  4. View Conversation
    Makasih ya mbak untuk info Resnha nya hihi belum bisa PM jadi lewat visitor message aja deh say thnk you nya
  5. View Conversation
    Mba...salam kenal ya..
    Aku liat di thread penjahit kebaya mba pernah jait di teeas ya?
    Boleh tau kah kisaran harga jait kebaya di teeas? Thank u..
  6. View Conversation
    say~ mao dong pricelist nya moreno email ku di crescent.shadow@gmail.com

  7. View Conversation
    jeung..
    i cant send a PM to you..
    entah kunaon!! :'(
    disini aja ya..
    Mbak Jana 0815 137 24 241
    Kantor Chantique 021 548 3086

    sukses ya acaranyaaa..
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About rinintapradhani

Basic Information

Date of Birth
September 20
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
music, food, travel, people
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://rinintapradhani.blogspot.com
Twitter Username:
rinintapradhani
LinkedIn Profile:
http://www.linkedin.com/pub/rininta-pradhani/6/293/531

Signature


Ready stock: Disney underwear & sleepwear, children imported books. Visit @kelanababyshop on IG.

Statistics


Total Posts
Total Posts
654
Posts Per Day
0.21
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Apr 1, 2012 09:21 AM
General Information
Last Activity
Jan 4, 2019 12:44 PM
Join Date
Dec 21, 2010
Home Page
http://rinintapradhani.blogspot.com
No results to show...

Sep 27, 2016

  • 10:14 PM - Hidden

Dec 28, 2015

  • 04:00 PM - Hidden

Dec 1, 2015

  • 04:05 PM - Hidden

Apr 23, 2015

  • 03:46 PM - Hidden

Mar 31, 2015

  • 02:05 PM - Hidden
  • 02:05 PM - Hidden

Nov 18, 2014

  • 02:26 PM - Hidden