Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hallo, inxdacat
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  2. View Conversation
    sayyy bisa cp asos lg gaa??
    kalo bisa, mau doonggg
  3. View Conversation
    Hi. Im Via, i owned Lickerish Delish Dessert Parlour
    We cater many kind of desserts, from cakes, cookies, monoportion, petit four, mignon dolci, gelato and also gelato cakes. Aku lg baca2 di thread ice cream/gelato and indeed, gelato itu less fat than ice cream (tp bukan berarti tanpa fat content sama sekali ya)
    Fat content di gelato kita around 3-8%. Less fat makes the flavours are more intense (rich and creamier taste). Also low overrun (kandungan angin nya sedikit dibandingkan ice cream) karena itu rasanya more dense, rich and creamy compare to ice cream
    Kalo overrun nya gede, sama aja kayak makan angin,pas pembuatan, bahan baku sedikit dibanyakin angin, sehingga produsen untung dan cust cuma kena bagian makan real ice cream nya sedikit, the rest is only air content. I'd like to give u some of our sample. Cud u email us at eat@lickerish-delish.com or v_simarmata@yahoo.com ur addr so we cud deliver it to ur doorstep?
  4. View Conversation
    jdi si hadalabo tuh ada made in china dan made in japan?? klo yg beli di ank fd tuh buatan mana ya?
  5. View Conversation
    sis arbutin hadalabo beli di OS mana? apa arbutin bs mencerahkan muka?sy biasa pke omija skinfood
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About inxdacat

Basic Information

Date of Birth
October 10, 1987 (31)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, Indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Arsitektur ITB (graduated), Magister Arsitektur UI
Interests:
Video games, manga, Real Madrid, tennis
Fave stores or places to shop?:
Urban Outfitters, asos, Fossil, Kipling, Cotton Ink
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Reckless, basic, casual, childish, layered
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Twitter Username:
@lacestatement

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
698
Posts Per Day
0.23
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Nov 21, 2012 07:14 PM
General Information
Last Activity
Sep 12, 2018 08:12 PM
Join Date
Dec 21, 2010
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Mar 27, 2017

  • 04:36 PM - Hidden

Mar 24, 2017

  • 11:04 PM - Hidden

Sep 15, 2016

  • 08:44 AM - Hidden

Sep 14, 2016

  • 08:41 AM - Hidden
  • 08:26 AM - Hidden

Sep 13, 2016

  • 06:54 PM - Hidden
  • 06:48 PM - Hidden

Feb 2, 2016

  • 10:26 AM - Hidden

Jul 7, 2015

  • 03:14 PM - Hidden

Jun 29, 2015

  • 02:56 PM - Hidden

Jun 22, 2015

  • 01:10 AM - Hidden

May 31, 2015

  • 01:30 PM - Hidden
  • 12:57 PM - Hidden

Apr 12, 2015

  • 12:04 PM - Hidden

Apr 9, 2015

  • 01:00 PM - Hidden

Feb 16, 2015

  • 04:06 PM - Hidden
  • 05:51 AM - Hidden

Feb 14, 2015

  • 05:44 PM - Hidden

Dec 16, 2014

  • 11:34 PM - Hidden
  • 12:02 PM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast