View Profile: una alyn - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Teman.. Tolong bantu isi survey berikut ya, untuk tugas semester aku..
    Survey nya ngga jauh2 dari kosmetik kok hehe ^^

    Thanks a lot dear sudah bantuin aku untuk lulus ujian semester

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDMwNXJxLUdkM1FsYXRaZVpaemRwSmc6M Q
  2. View Conversation
    hai hai hai hai salam kenal XD..............................................
  3. View Conversation
    Una, ketipu sama Bellezaa beautycare ya di fb ? emang beneran nipu ya? padahal gw ada add dia di fb gw, rencana mau beli paketan krimnya, kemaren sempet pengen cod n dia nyanggupin, tp gw gak jd beli lagi sampe sekarang
  4. View Conversation
    Haiiii una alyn, salam kenal yaa
    Say aku minta no telpnya si Bellezaa Beautycare donk, kmu tertipu jg kah sm dia? thanks b4 ya sayyy....
  5. View Conversation
    hai......
    salam kenal ^-^;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    aku sanji
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About una alyn

Basic Information

Date of Birth
May 15
Registration Info

Information for registration.

Location:
semarang
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
una shop
Interests:
shopping
Fave stores or places to shop?:
ciputra mall,paragon mall,dll
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
LBC, maybelline, mustika ratu,dll
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple and elegant
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Facebook Profile URL:
alyn_shopp2@yahoo.com
LinkedIn Profile:
ttp://id.linkedin.com/in/unaalyn

Statistics


Total Posts
Total Posts
122
Posts Per Day
0.04
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Jun 27, 2012 11:21 PM
General Information
Last Activity
Aug 4, 2016 02:39 AM
Join Date
Dec 12, 2010
No results to show...
No results to display...