View Profile: noblestarlady - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Halo Ka noblestarlady
    Sebelumnya mohon maaf jika mengganggu


    Perkenalkan saya Saqila Sabila mahasiswi Ilmu Administrasi Niaga Universitas Indonesia yang saat ini sedang melakukan penelitian dalam rangka penyusunan skripsi dengan judul “pengaruh value creation terhadap brand trust (studi pada online brand community SK−II di kalangan anggota Female Daily Network)”.


    Sehubungan dengan hal tersebut, saya membutuhkan bantuan ka noblestarlady agar bersedia meluangkan waktunya untuk mengisi kuesioner pada link di bawah ini.


    http://bit.ly/bantuskripsisaqila


    Pengisian secara objektif sangat diharapkan karena semua data dan informasi yang diberikan akan dirahasiakan dan hanya digunakan untuk penelitian akademis. Saya mengucapkan terimakasih yang sebesar-besarnya atas partisipasi dan kerjasamanya dalam mengisi kuesioner ini


    Best regards,
    Saqila Sabila
    Undergraduate Student of Business Administration University Indonesia
    saqilasabila46@gmail.com
  2. View Conversation
    Hai noblestarlady,

    Kita obrolin di PM saja ya

    xoxoxoxoxooxoxoxoxoxoxoxoxooxoxo
  3. View Conversation
    Aku mau bili cyinntaaahhh...penasaran sm cargo...km mau beli juga ya?atau jual
  4. View Conversation
    Sis cargo nya ada ?shade warna nya apa aja?temen ku pake medium di km ada shade apa aja? Via line yak childa_dr
  5. View Conversation
    halo salam kenal. penasaran sih hehe kamu ada rekomendasi belinya? atau jual?
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About noblestarlady

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
travelling, socializing, make up, skin care, fashion
Fave stores or places to shop?:
Debenhams
Zara
B21
Crocs
Charles & Keith
Point Break
Hush Puppies
Seibu
Gaudi
Forever 21
Gosh
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Skincare : Erha21 & Erhalogy
Sunblock : Banana Boat
Powder : Shu Uemura
Eyeshadow pallete : PAC
Lipgloss : Etude House
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
My fashion styles are including casual, comfort, easy to wear and fit for all condition...
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
astriarf

Statistics


Total Posts
Total Posts
630
Posts Per Day
0.19
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Apr 17, 2018 01:50 PM
General Information
Last Activity
Nov 10, 2019 07:19 AM
Join Date
Nov 29, 2010
No results to show...
Page 1 of 58 1 2 3 11 51 ... LastLast

Jun 25, 2019

  • 10:52 PM - Hidden

Mar 26, 2019

  • 07:06 PM - Hidden

Mar 24, 2019

  • 08:58 PM - Hidden
  • 02:03 AM - Hidden

Mar 19, 2019

  • 09:30 AM - Hidden

Mar 18, 2019

  • 11:45 PM - Hidden

Mar 9, 2019

  • 08:17 PM - Hidden

Mar 8, 2019

  • 11:58 AM - Hidden

Feb 17, 2019

  • 07:22 PM - Hidden
  • 09:33 AM - Hidden
  • 09:10 AM - Hidden

Jan 28, 2019

  • 10:25 PM - Hidden

Jan 26, 2019

  • 03:33 PM - Hidden

Jan 19, 2019

  • 10:14 AM - Hidden

Jan 18, 2019

  • 06:08 PM - Hidden
  • 06:04 PM - Hidden

Jan 7, 2019

  • 02:33 PM - Hidden

Jan 5, 2019

  • 11:01 AM - Hidden
  • 09:30 AM - Hidden

Jan 4, 2019

  • 11:24 PM - Hidden


Page 1 of 58 1 2 3 11 51 ... LastLast