View Profile: dinda - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

67 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Dinda,
    coogi-nya Rp. 30ribu per jar isi 5ml. Ongkir untuk jabodetabek dan bandung Rp. 10ribu yah. Untuk p. jawa lainnya Rp. 15ribu.
    Transfernya ke bca gw, Widya Erweniati, nomor 229 1341 227.

    Bisa kirim alamat n nomor telpon ke email gw? Besok bs gw kirim coogi-nya.

    Thx!
  2. View Conversation
    Wah, nda bisa ya.. Heheh, yg ZARA lmyn lebar lho.. maksud gw lebar pinggul itu jatuhnya di bawah pinggang (jadi 80 cman lingkarnya)..
  3. View Conversation
    Say, Rok Zara, LEbar pinggul 40 cm, panjang rok 60 cm.
    Rok Mango, Lebar pinggul 39 cm, panjang rok 54 cm.
    Rok MDT, Lebar pinggang (ini jatuhnya antara pinggang dan pinggul) 37-38 cm, panjangnya 38 cm - ini rok mini..
  4. View Conversation
    OOhh bijitu..yasut..palingan yang dikasih tau laki gw...ok deh cu..
  5. View Conversation
    Din..besok kan Inge Bday..tanyain dunk ada acara apa...gw HP-nya lagi hangky pangky niy..ga bs terima SMS..kabarin gw yah, kalo emang ada keriaan gw kesana bawa anak...
  6. View Conversation
    felt tip itu apa ya neng? kalo WnW ini liquid pake kuas say kaya buat ngelukis gitu deh bole deh kalo mo swap..lemme know yak
  7. View Conversation
    beb, g ada WnW liquid e/l black baru dipake 2x ajah kali mo swap btw, nanya dulu yah emang knapa mo di swap? trus favuliner itu waterproof ngga? kuasnya enak dipake ngga? soalnya ngga ada bayangan sama skali soal produk ini thanks
Showing Visitor Messages 61 to 67 of 67
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
About dinda

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
gadgets
Fave stores or places to shop?:
ebay
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
L'oreal Volume Shocking Mascara
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Depends on my mood, but usually I play along the casual line
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
N/A

Signature


my travel notes, my food journal

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,918
Posts Per Day
0.60
Visitor Messages
Total Messages
67
Most Recent Message
Dec 20, 2012 01:30 PM
General Information
Last Activity
Apr 25, 2020 02:17 PM
Join Date
Mar 13, 2008
No results to show...
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Oct 21, 2014

  • 07:35 PM - Hidden

Oct 15, 2014

  • 04:21 PM - Hidden

Oct 13, 2014

  • 07:51 PM - Hidden
  • 01:23 PM - Hidden


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2