Tab Content
No More Results

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai sis km mau beli obat minum dr Kun ya? uda beli blm ya? kalo blm bersedia ga beli di aku? jd adeku bln lalu beli 3 botol tp blm abis sebotol aja dia uda males terusin krn pake creamnya jg dia jd break out n langsung ga mau nerusin kan jd sayang obatnya ga keminum. kalo mau kmrn ne beli per botol 210rb aku lepas 2 botol 385 aja. thx ya.
  2. View Conversation
    Your post in the Mini Sale thread is deleted due to:

    - having more than 5 items for sale

    -mod
  3. View Conversation
    Mak mau joinan kah eyeliner nya?? Ntar tgl bayar barang masing2 dan ongkir kan??
  4. View Conversation
    hallo,krasota
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  5. View Conversation
    maafff salaaah kirim jadinya ke showing visitor messages -______-" maaf2 hehe sdh di PM
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About krasota

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
Interests:
Exploring, 60s decade
Fave stores or places to shop?:
Topshop, Forever 21
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Revlon - Colorstay Mineral Powder.
this is the first one I actually feel comfortable wearing because it still looks fine at the end of the day. It has light-medium coverage.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
a mad mum style.
I love to wearing oversized-t and flip-flop.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Signature


RT Miracle Complexion Sponge @90k, Jesee'sGirl Waterproof Liquid Eyeliner @135k, Rimmel London ScandalEyes Waterproof Kohl Eyeliner @76k, Jordana Sweet Cream Matte Liquid Lip@67k, Etc. Shop Here

Statistics


Total Posts
Total Posts
766
Posts Per Day
0.25
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Aug 2, 2016 04:52 PM
General Information
Last Activity
Today 01:44 AM
Join Date
Nov 24, 2010
No results to show...
Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast

Mar 14, 2019

  • 09:43 PM - Hidden

Mar 12, 2019

  • 07:26 PM - Hidden

Feb 17, 2019

  • 09:05 PM - Hidden

Dec 8, 2018

  • 12:51 PM - Hidden

Dec 5, 2018

  • 02:27 PM - Hidden

Sep 18, 2018

  • 06:51 PM - Hidden

Sep 15, 2018

  • 05:40 PM - Hidden

Sep 14, 2018

  • 11:52 AM - Hidden

Sep 5, 2018

  • 04:26 PM - Hidden

Sep 2, 2018

  • 08:34 PM - Hidden

Aug 31, 2018

  • 03:43 PM - Hidden

Aug 26, 2018

  • 01:06 PM - Hidden

Apr 5, 2017

  • 08:37 PM - Hidden

Feb 20, 2017

  • 05:19 PM - Hidden
  • 04:58 PM - Hidden
  • 04:58 PM - Hidden

Dec 13, 2016

  • 06:07 PM - Hidden

Dec 7, 2016

  • 01:13 PM - Hidden

Dec 3, 2016

  • 05:20 AM - Hidden

Oct 29, 2016

  • 10:26 AM - Hidden


Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast