Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Aku abis fat transfer buat kantung mata jg di dr hendri , mata gw skrg kyk berair gt , aku lap pake tisu kok kuning ya cairannya ?
    Km gt jg ga say ?
    Bisa minta kontak ?Pm aku ya
  2. View Conversation
    hello again there....say, waktu aku ke dokter bing, biaya konsultasi 150 ribu, terus aku ambil treatment yg paket, 5 kali laser, 2 juta, dan free 1 x laser, jadi total 2 juta bisa 6 x laser....btw gimana kabar?..maaf ya baru reply lamaa pisan...
  3. View Conversation
    haii diezz..duh maaf banget baru reply, soalnya jarang online lwat laptop, biasanya pake ipad, dan di ipad ga bisa buat liat visitor message...

    aduh, gw ga expert di masalah perlaseran, say..hehe...setaunan yg lalu pernah laser buat ilangin bekas luka, di dr bing, di laser beauty center, di rs gading pluit,,,kalo ga salah, si dr bing ini nerima segala macam perlaseran, coba dateng kesana, say, biar dapet info lebih lanjut...hth yaa..
  4. View Conversation
    mbak mau nanya dong..pasang behelnya dimana n brapa? masalah awalnya dulu apa? aku lagi nyari ref.
    mohon infonya yak..thanks
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About djezz

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
bandung..dung
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
health and fashion
Fave stores or places to shop?:
CENTRO
Thrifted Store
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Eyes Lips Face - Studio complexion brush
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Street Style
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
Order for SK ii cellumination ex 50 ml for 1.3mio
Facebook Profile URL:
http://wwwhttp://wwwhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1185426969
LinkedIn Profile:
" I am me.In all the world, there is no one else exactly like me" virginia satir

Statistics


Total Posts
Total Posts
77
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Dec 12, 2014 06:20 PM
General Information
Last Activity
Nov 20, 2018 05:45 PM
Join Date
Nov 3, 2010
No results to show...
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Aug 17, 2016

  • 12:48 AM - Hidden

Aug 16, 2016

  • 01:30 AM - Hidden
  • 01:29 AM - Hidden

Aug 15, 2016

  • 06:48 PM - Hidden

Oct 1, 2015

  • 01:50 PM - Hidden

Sep 16, 2015

  • 11:48 AM - Hidden
  • 11:46 AM - Hidden
  • 11:46 AM - Hidden
  • 11:46 AM - Hidden

Sep 14, 2015

  • 05:31 PM - Hidden
  • 09:37 AM - Hidden

Apr 28, 2015

  • 01:39 AM - Hidden

Apr 15, 2015

  • 06:25 PM - Hidden
  • 02:40 PM - Hidden
  • 02:40 PM - Hidden

Apr 3, 2015

  • 10:54 AM - Hidden

Mar 23, 2015

  • 02:39 PM - Hidden
  • 09:35 AM - Hidden
  • 09:35 AM - Hidden

Jan 29, 2015

  • 03:41 PM - Hidden


Page 1 of 2 1 2 LastLast