View Profile: joyleen0910 - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

9 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi mom, aku tau mom dr thread sekolahan, anaknya masih di bpk singgasana mom? Gimana disana? Mohon info n reviewnya thanks
  2. Hi Joyleen,

    Kami ingin menawarkan kemungkinan kerjasama dengan anda, saya cb utk pm ke anda, namun inbox nya penuh. Kalau boleh apa kah saya boleh minta email utk di jelaskan lebih lanjut mengenai ini? Terimakasih.
  3. View Conversation
    Minta Bantuannya Kak


    Begini kak, nama saya Reynaldo, mahasiswa jurusan Teknik Industri UNIKA Atma Jaya. Saat ini saya sedang menyusun tugas akhir (skripsi) saya yang studi kasusnya tentang Erha. Saya ingin minta tolong kakak, sebagai pembeli dan pemakai produk Erha untuk menyempatkan diri mengisi kuesioner saya. Saya butuh sekitar 300 responden.


    ini form nya
    http://goo.gl/forms/GNnb0D8Adv


    kalo bisa minta tolong temen2 kakak juga yang menggunakkan produk ini untuk mengisi.
    thank you kak
  4. View Conversation
    hai, ada info utk makeup & sanggul wisuda yg bagus di bandung dimana ya? budgetku ga lebih dari 150rb. kalo ada sih yg bisa dipanggil ke hotel / yg salonnya di daerah setiabudi / dago/ DU. mohon bantuannya, makasih yaa
  5. View Conversation
    ooh, baiklah.. gw kira buat gw hehe.. tq ya say
    ----------------------
  6. View Conversation
    Say, ada PM invoice yah, kindly check, thanks .
  7. Joyleen, itu pertanyaan soal dryer Panasonic n Puku gw pindah ke "Newborn's first shopping list" ya.. kalo di Botol & perlengkapan makan OOT.. thank you.
  8. View Conversation
    SMASHBOX CREAM EYELINER PALETTE #BACKSTAGE, USED 50%, RP 80.000 masih ada say. lokasi kirim kemana?
  9. View Conversation
    hai joyleen....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
About joyleen0910

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Under the stars
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Reading
Fave stores or places to shop?:
Vintage and local boutiques
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Erha - cleansing gel
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual chic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
N/A
Twitter Username:
N/A
LinkedIn Profile:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,779
Posts Per Day
0.56
Visitor Messages
Total Messages
9
Most Recent Message
Mar 6, 2018 11:44 PM
General Information
Last Activity
Jul 3, 2018 12:52 PM
Join Date
Nov 3, 2010
No results to show...
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Feb 4, 2018

  • 10:38 AM - Hidden

Jan 2, 2018

  • 10:40 AM - Hidden

Jul 20, 2017

  • 05:54 PM - Hidden

Jul 19, 2017

  • 11:38 AM - Hidden
  • 11:37 AM - Hidden

Jun 13, 2017

  • 12:30 PM - Hidden

Jun 12, 2017

  • 03:54 PM - Hidden
  • 11:26 AM - Hidden
  • 11:22 AM - Hidden

Feb 16, 2017

  • 03:15 PM - Hidden

Feb 14, 2017

  • 02:36 PM - Hidden

Aug 25, 2016

  • 09:07 AM - Hidden

Jul 31, 2016

  • 11:03 AM - Hidden

Jul 23, 2016

  • 08:36 AM - Hidden

Jul 22, 2016

  • 08:29 PM - Hidden

Jul 7, 2016

  • 03:42 PM - Hidden

Jun 28, 2016

  • 11:16 AM - Hidden

May 19, 2016

  • 10:16 AM - Hidden
  • 10:04 AM - Hidden

May 17, 2016

  • 12:48 PM - Hidden


Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast