View Profile: deenasantoso - Female Daily Forum
Tab Content
No More Results

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hii.. solo ny dmn? Kebetulan aq lg mudik kesolo, kali aj qt bs mkeup"an n berbagi ilmu, hehe... line aq dong bellazu91
  2. View Conversation
    Hai Mb..., aku punya urban decay loose powder dan laura marcier translucent loose powder, bisa beli share in jar kalo pengen coba keduanya. Line @star_shareinjar or WA 082143268909 untuk info lebih lanjut
  3. View Conversation
    Hai mbk,
    Saya bisa dihub via wa 081703672008 , email rini_siddiqui@ yahoo.com. Blog essentialoils4 beauty.blogspot.com
  4. Nyari ukuran gede mak, anaknya uda 9kg nih 4mos.. pampers aja uda pindah ke L.. wkwkwk.. btw thenks ya maaakk.. *kiss*
  5. View Conversation
    Hai mom, aku ada nih clodi newborn yg ga jadi dipake kalau mau... ada merk import dan lokal.
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About deenasantoso

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
bdo-pwk

Statistics


Total Posts
Total Posts
602
Posts Per Day
0.33
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Jul 10, 2017 10:55 PM
General Information
Last Activity
Feb 15, 2020 07:29 AM
Join Date
Feb 9, 2015
No results to show...
Page 1 of 52 1 2 3 11 51 ... LastLast

Dec 20, 2019

  • 01:49 PM - Hidden
  • 01:03 PM - Hidden

Dec 14, 2019

  • 02:38 PM - Hidden
  • 12:44 PM - Hidden
  • 11:13 AM - Hidden

Apr 15, 2019

  • 02:47 PM - Hidden

Jan 1, 2019

  • 03:55 PM - Hidden

Aug 26, 2018

  • 01:51 PM - Hidden

Aug 20, 2018

  • 09:54 PM - Hidden

Aug 14, 2018

  • 01:20 PM - Hidden

Aug 1, 2018

  • 07:58 AM - Hidden
  • 07:55 AM - Hidden

Jul 31, 2018

  • 11:47 AM - Hidden

May 26, 2018

  • 05:58 PM - Hidden

Apr 3, 2018

  • 05:06 PM - Hidden

Mar 20, 2018

  • 02:53 PM - Hidden

Mar 10, 2018

  • 01:55 PM - Hidden

Mar 9, 2018

  • 10:47 PM - Hidden

Mar 8, 2018

  • 01:46 PM - Hidden

Feb 27, 2018

  • 02:44 PM - Hidden


Page 1 of 52 1 2 3 11 51 ... LastLast