Tab Content
No Recent Activity

75 Visitor Messages

  1. View Conversation
    sis vanya, mo tny kpn buka po lg utk drugstore dan ulta?
  2. View Conversation
    mbak vanya saya masih bisa ikud POnya gak ya telad 1 harrii
  3. View Conversation
    vanya, kalo mau nitip beliin mainan dari disneystore.com bisa ngga? bbrp seller di FD agak reluctant soalnya takut berat. let me know kalo bisa yah. thank you...
  4. mbak vanya..kemaren aku ada kirim email ke FD apakah sudah di cek??Dari groovy_couture@yahoo.com
  5. View Conversation
    Vanya, beberapa waktu yg lalu gw pernah ngirim PM perihal shimmering powder tarte gw yg pecah. Itu gimana ya jdnya? Blm di follow up lg sampe skrg soalnya...
    Please let me know, thanks
  6. View Conversation
    Vanya, PM aku udah terima? Aku udah PM my acc number ama minta alamat km ya say, thanks
  7. View Conversation
    vanya.. link pesenanku yang di page 1 & 2, udah ku benerin ya..
    makasi vanya.....
  8. View Conversation
    Hai mbak vanya,,aku mau nanya,tas yang picnya di upload di twitter itu belu dmana yah??

    thx
  9. View Conversation
    Hi Vanya.. happy Monday!
    Sorry mau tanya, saya sudah daftar untuk acara Beauty Workshop tgl 15 Jan ini tapi belum dapat notifikasi apakah terpilih atau ngga. Boleh tau updatenya?

    Many many thanks
  10. View Conversation
    Hi Vanya.. happy Monday!
    Sorry mau tanya, saya sudah daftar untuk acara Beauty Workshop tgl 15 Jan ini tapi belum dapat notifikasi apakah terpilih atau ngga. Boleh tau updatenya?

    Many many thanks
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 75
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
About vanya

Basic Information

Date of Birth
October 23, 1982 (35)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Female Daily Network
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
chocolate, shoes, nail polish
Fave stores or places to shop?:
here, there and everywhere
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique TTA
Clinique Moisture Surge
Lancome Genifique
Cover Girl Lash Blast Mascara
MUFE HD Powder
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classic, casual and sometimes people even say I'm plain or too boring :p
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://vanya.richoz.org
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/vanya
Twitter Username:
vanyasunanto
LinkedIn Profile:
ttp://id.linkedin.com/in/vanyasunanto

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,659
Posts Per Day
0.41
Visitor Messages
Total Messages
75
Most Recent Message
Jul 10, 2012 12:50 PM
General Information
Last Activity
May 25, 2018 11:29 AM
Join Date
Jul 16, 2007
Home Page
http://vanya.richoz.org
No results to show...

Dec 14, 2016

  • 11:57 AM - Hidden

Nov 9, 2016

  • 08:08 AM - Hidden

May 22, 2015

  • 11:33 AM - Hidden

Dec 12, 2014

  • 11:52 PM - Hidden

Oct 12, 2014

  • 10:02 PM - Hidden