View Profile: MayaDaya - Female Daily Forum
Tab Content
  • MayaDaya's Avatar
    Jul 4, 2019, 05:45 PM
    MayaDaya posted a visitor message on whitelilies's profile
    Hai halloo, aku dulu ga dikasih apa2, lama2 ilang sendiri gt. Kayanya pengaruh lg hamil jg kali ya. Coba aja tanya ke dokter lagi, atau cari dokter...
No More Results

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi, aku baca post kamu di first trimester th 2016 lalu, soal kamu sempet keputihan berwarna hijau tp ga berbau.. aku sekarang ngalamin sama, aku sekarang 12 weeks pregnant. minggu lalu pertama kali, ud ke dokter, dibersihin dan dkasih obat dari vagina, trus cuma dipesenin jaga kebersihan cebok aja. Trus sekarang muncul lagi, bingung harus diapain. Sori mau nanya, kamu akhirnya ke dokter dibilangin apa ga ya? Trus akhirnya gimana? Thank you ya
  2. View Conversation
    Mak, aku liat postingan km di thread breastpump soal corong maymom, kl boleh tau beli dimana ya? Senasib nih spectra standar kegedean, medela 21 jg masi kegedean, thank you
  3. View Conversation
    Mak aku pm dari kemarin gak bisa, btw aku cancel ya.
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About MayaDaya

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
beloved earth
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Food & Beverages
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0

Signature


I've never met a strong person with an easy past

Statistics


Total Posts
Total Posts
740
Posts Per Day
0.23
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Jul 2, 2019 05:05 PM
General Information
Last Activity
Jul 10, 2019 07:59 PM
Join Date
Oct 4, 2010

Aug 12, 2015


Aug 11, 2015


Aug 10, 2015

  • 03:59 PM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by Lila
  • 03:42 PM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by Lila

Jul 27, 2015

  • 10:16 AM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by niz14
  • 09:32 AM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by freyja

Jul 24, 2015

  • 03:24 PM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by roxanne

Jul 14, 2015

  • 08:50 AM - MayaDaya clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by Bona

Page 1 of 61 1 2 3 11 51 ... LastLast

Apr 5, 2019

  • 01:48 PM - Hidden

Mar 20, 2019

  • 09:58 PM - Hidden

Oct 20, 2018

  • 11:13 AM - Hidden

Aug 21, 2018

  • 05:07 AM - Hidden

Aug 18, 2018

  • 02:58 PM - Hidden

Aug 15, 2018

  • 03:32 PM - Hidden
  • 12:36 AM - Hidden

Apr 18, 2018

  • 07:31 PM - Hidden
  • 05:27 PM - Hidden
  • 05:27 PM - Hidden

Apr 17, 2018

  • 09:33 AM - Hidden

Mar 22, 2018

  • 02:55 PM - Hidden

Feb 6, 2018

  • 05:29 PM - Hidden

Feb 1, 2018

  • 02:22 PM - Hidden

Jan 31, 2018

  • 06:26 PM - Hidden

Jan 29, 2018

  • 10:18 AM - Hidden
  • 10:18 AM - Hidden
  • 10:18 AM - Hidden

Jan 26, 2018

  • 09:27 AM - Hidden
  • 08:40 AM - Hidden


Page 1 of 61 1 2 3 11 51 ... LastLast