View Profile: saffanah - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    sis..mau nanya kamu pake dokter kulit di HAR solution sunter yahh?mau nanya2 donk, boleh whatsapp saya ke 081285321159?atau line aku hellenpoulina? tq
  2. View Conversation
    Jeng, PM-mu full kayanya, jadi aku gak bisa ngirim. Transferannya udah aku terima ya, makasih. Hari ini juga aku kirim barangnya. Thanks
  3. View Conversation
    Hai hai ladies.. Gw ada 1 voucher XSML dr disdus nih 120 ribu. Harganya gw jual 50 ribu. Tapi cuman buat di XSML PIM 2, guys..
    Ada yang minat? Sms/call yaa di 0857-82506715
    Thx ladies..
  4. Pertanyaan ttg breadmaker sudah dipindah ke thread ini ya: http://femaledaily.com/showthread.php?p=1965183#post1965183 , mungkin juga disitu sudah pernah ada yg review. Thank you.
  5. You are not eligible to sell anything yet, please read forum rules. Thank you.
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About saffanah

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Professional
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
3

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
674
Posts Per Day
0.20
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
May 16, 2014 09:09 AM
General Information
Last Activity
Sep 16, 2017 05:04 PM
Join Date
Sep 28, 2010
No results to show...

Dec 23, 2014

  • 01:59 PM - Hidden

Dec 19, 2014

  • 01:10 PM - Hidden

Oct 10, 2014

  • 01:53 PM - Hidden