View Profile: Nik - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

374 Visitor Messages

  1. View Conversation
    nik, mau BBW sweet pea travel set donk... masi ada ga?
  2. View Conversation
    iya, jangan lupa email ya krn di situ repository record start n end date buat para kru nge-cek. ada cong, dah gue buka di mari ya, http://femaledaily.com/showthread.php?t=4103

    selamat tambahan kerja bungkus2!
  3. View Conversation
    nia, iya submit new thread dulu, trus transfer. gak usahlah nunggu review moderator, loe kan udah tau ya t&c yg boleh/gak boleh.
  4. View Conversation
    Nik. FB Magenta bagnya ga bisa diadd padahal mau liat-liat. Males kalo browse di sini
  5. View Conversation
    Nik salam kenal yah...baru nih disini.. Jual BBW Warm Vanilla yg travel size ga utk Body Splash, Body Lotion, Shower Gel. Trus Travel Size Body Splash Sea Island Cotton dan Dancing Waters? Thank yah
  6. View Conversation
    jeung, BBW pocket bac itu hand gel kan? *aduh keliatan noraknya deh*
    ongkir ke batu berapa? ohya, sama yang baunya seger yang mana ya?
  7. Nik, maaf banget nggak order di kamu, soalnya tadi malem jam 11 keburu ikut PO di lapak multiply. Maaf banget ya. Duh jadi nggak enak. Sayang juga sih nggak order di magenta. Nggak harus nunggu lama.
  8. Nik, magenta wardrobe yang di fb kok isinya tas semua ya? Btw, kamu punya lotion warm vanilla sugar ngga? Atau lotion bbw apa pun yang wanginya kue-kuean. Tapi yang satuan, bukan yang gift set. Umm, nanya itu aja deh. Gracias muchas!
  9. View Conversation
    nik, mo nanya ya,
    BBW yang ready stok n sale apa aja?
    ada WVS mini coffret gak?

    thx ya...
  10. View Conversation
    haloo, mau nanya donk. ada chanel maxi ghw yang ready gk ya mba? thank you
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 374
Page 2 of 38 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Page 2 of 38 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
About Nik

Basic Information

Date of Birth
July 14
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta, indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
NA
If no, what industry do you represent?:
Healthcare
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
NA
Interests:
make up and reading
Fave stores or places to shop?:
MAC
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
I dont have fav, I just buy what I like
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
NA
Facebook Profile URL:
n/a
Twitter Username:
nik_nia

Signature


PLEASE ADD FB: MAGENTA WARD-DROBE MAGENTAWARDOBE@GMAIL.COM Lots of Prada,Gucci,Kate spade,Coach,etc

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?212-Nik&s=9428db2b3e169b7113564c7d9a005cee
Instant Messaging

Send an Instant Message to Nik Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,214
Posts Per Day
0.70
Visitor Messages
Total Messages
374
Most Recent Message
Jun 7, 2014 10:35 AM
General Information
Last Activity
Jan 28, 2019 07:42 AM
Join Date
Jul 15, 2007
Home Page
http://WWW.MAGENTRAWARDROBE.BLOGSPOT.COM
No results to show...

Aug 16, 2016

  • 08:57 AM - Hidden

Jun 1, 2015

  • 01:00 AM - Hidden