Tab Content
No More Results

352 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hallo mak.. mac russian rednya masih ada? Makasiiiii 🙂
  2. View Conversation
    Malam, mau tny, mac russian red nya msh ada kah ? Thx
  3. View Conversation
    Halo kemaren aku purchase sample size MUFE Ultra HD dari instagram @shareinjars ya.
  4. View Conversation
    Halo....apakah gerard lipsticknya masih aavailable?
  5. View Conversation
    kammiiiiiii lamanya kita tak ngobrol
    gimana kabar skrg

    btw ada baca postingan mu kamu sempet ke erha dengan dokter indra ya, so far gimana

    aku juga mau tindakan vbeam nih ke dokter indra, bagus ya dokternya ??? dokternya baek gak sih ?? aku tetep pake krim dari erha balikpapan, tapi mau tindakan di jkt, pengen nambah kinclong hehehe

    ta tunggu ya kbr mu
  6. View Conversation
    hi mom, mau nanya apa flexibath-nya msh ada? kalau berniat jual bekas ** mau yaaa... lg cari2 tp ga kuku euy klo beli harga baru, sapa tau klo bekas bs dpt murce hub ** di gita.nst@gmail.com yaaahh
  7. View Conversation
    hi kamiseta, lacura q10 night creamnya masih ada? kalo ada, aku mau ya..
    tolong info ke 08994425500. thanks
  8. Your post in Mini Beauty Sale has been deleted. Please read Mini Sale rules before you repost. -mod-
  9. View Conversation
    hai kamiseta, mau tanya NYX Soft Matte Lip Cream in STOCKHOLM masih adakah ? kalo ada, aku mau yaa tolong info ke veganidiatma@gmail.com

    makasii
  10. View Conversation
    haloo aku mau daiso blush yang beige ama pink masih ada? kindly please email me at yolanda.clarasembiring@gmail.com yaa thank you
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 352
Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast
Page 1 of 36 1 2 3 11 ... LastLast
About Kamiseta24

Basic Information

Date of Birth
November 5
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta City
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Entertainment (TV/Radio)
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
make-ups, grooming, reading, surfing the net & beach :P
Fave stores or places to shop?:
Mango, Zara, Soho
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC, MUFE, GA, Erha21
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simplicity
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Twitter Username:
kamiseta24

Signature


"Only do what your heart tells you"

Statistics


Total Posts
Total Posts
2,759
Posts Per Day
0.68
Visitor Messages
Total Messages
352
Most Recent Message
Sep 14, 2016 03:56 PM
General Information
Last Activity
Mar 11, 2019 05:00 PM
Join Date
Feb 13, 2008
No results to show...
Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast

Mar 19, 2019

  • 02:03 AM - Hidden

Mar 9, 2019

  • 07:53 PM - Hidden

Mar 8, 2019

  • 08:09 AM - Hidden

Mar 7, 2019

  • 01:14 AM - Hidden

Feb 7, 2019

  • 03:18 PM - Hidden

Feb 5, 2019

  • 10:52 AM - Hidden

Feb 4, 2019

  • 10:08 PM - Hidden
  • 02:33 PM - Hidden

Nov 30, 2018

  • 09:34 AM - Hidden

Sep 14, 2018

  • 06:25 PM - Hidden
  • 02:57 PM - Hidden
  • 12:34 PM - Hidden
  • 08:14 AM - Hidden

Sep 13, 2018

  • 10:54 PM - Hidden

Aug 28, 2018

  • 06:51 PM - Hidden
  • 03:06 PM - Hidden

Aug 18, 2018

  • 08:20 PM - Hidden
  • 03:27 PM - Hidden

Aug 17, 2018

  • 11:36 AM - Hidden

May 29, 2018

  • 11:04 AM - Hidden


Page 1 of 20 1 2 3 11 ... LastLast