View Profile: MorningStar - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

14 Visitor Messages

  1. Hallo
    Salam kenal ya ... Aku Susi
    Mau nanya Catra pake Cargo shade 20 ya? Aku pengen beli Cargo shade itu juga tp masih bingung
    Aku pake MAC Studio Fix Foundie NC 37 ... disaranin pake shade 30 tp aku takut kegelapan
    Shade 20 ngak terlalu putih ya?
    Thanks ya sebelumnya
  2. hallo, morningstar
    maaf mengganggu, mohon kesediannya untuk mengisi kuesioner penelitian untuk TA saya mengenai strategi green marketing produk The Body Shop
    untuk mengisi kuesioner tsb mohon copy link dibawah ini:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1BUjVUTm1YZThrOWEwcmxwN2pTNFE6M Q

    terima kasih banyak
  3. View Conversation
    hyaa payah bener gw, bahkan gw baru tau ada Nyx juga di Glow . coba ntar gw mampir Glow . gw tau ttg makeup factory juga dari majalah, kirain majalahnya yg salah cetak
  4. View Conversation
    bok, gw liat di blog lo ada review eyeshadownya make up factory yaa.. itu di Glow sebelah mananya sih? gak keliatan soalnya , sebelah mananya bourjois?
  5. View Conversation
    cat ini putri yg kmren smsan.. salam kenal ya makk
  6. maaf sis, ini iLin yg nge post kmrn
    account ** yg itu di spam gara2 dagang
    bisa anda email ke cappucute@gmail.com?
    dapet diskon 20% all product
  7. maaf sis, ini iLin yg nge post kmrn
    account ** yg itu di spam gara2 dagang
    bisa anda email ke cappucute@gmail.com?
    dapet diskon 20% all product
  8. sis, mau beli MUFE? lagi diskon all product loh
    kalau mau hubungin aku yah,,
  9. View Conversation
    Sutra sold out semua say blush elfnya *lalalalalallalalalallallallalallalla*
  10. View Conversation
    iya 5gr itu kecil jar nya...shade nya clarins cuma 1 translucent...yup ini loose powder...ya aku di jkt dan kerja, pulang rasanya udah cape banget...jadi mending kirim lewat pos aja, toh cuma 5000 ini =)
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 14
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About MorningStar

Basic Information

Date of Birth
January 16
Registration Info

Information for registration.

Location:
Campus Night at 4th floor
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
FemaleDaily Network
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Univ.Prof.Dr.Moestopo - Communication
Interests:
MakeUp. Shopping, and Blogging
Fave stores or places to shop?:
i like Shopping in OnlineShop...
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
NARS, NYX, MAC, MUFE, Bobbi Brown, Urban Decay, ELF,etc
For skincare i like L'Orealm SK II, Laneige
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Conservative, Casual, Clean & Sleek, No Detail ( Like Frills, lace, embroidery)
For makeup, i'm not an earthy-natural color person. i love bold & dark-edgy eyes.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.shinelikeastarr-beauty.com
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/bintangkecil
Twitter Username:
CatraSamoedro

Signature


"The Happiness is in your hand. No one can steal yours!" *www.shinelikeastarr-beauty.com* https://www.facebook.com/CatraSamoedro

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,564
Posts Per Day
0.44
Visitor Messages
Total Messages
14
Most Recent Message
Dec 17, 2014 09:34 PM
General Information
Last Activity
Feb 5, 2020 10:54 AM
Join Date
Aug 24, 2010
Home Page
http://www.diarycatra.blogspot.com
No results to show...
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Mar 25, 2019

  • 06:45 PM - Hidden

Mar 19, 2019

  • 05:55 PM - Hidden

Feb 14, 2019

  • 07:13 PM - Hidden
  • 01:17 PM - Hidden

Feb 13, 2019

  • 10:17 PM - Hidden

Jan 23, 2019

  • 05:26 PM - Hidden

Dec 24, 2018

  • 02:07 PM - Hidden

Dec 20, 2018

  • 09:43 PM - Hidden

Dec 16, 2018

  • 01:11 PM - Hidden

Dec 14, 2018

  • 06:40 PM - Hidden

Oct 3, 2018

  • 07:31 PM - Hidden

Sep 27, 2018

  • 08:10 PM - Hidden

Sep 26, 2018

  • 08:26 PM - Hidden

Sep 15, 2018

  • 10:10 PM - Hidden

Sep 4, 2018

  • 11:55 PM - Hidden
  • 08:17 AM - Hidden

Sep 3, 2018

  • 08:55 PM - Hidden
  • 07:31 PM - Hidden
  • 02:55 PM - Hidden

Aug 28, 2018

  • 11:26 PM - Hidden


Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast