View Profile: Chikka - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

37 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Sip deeehhh....
    Kalau gitu PM-in alamat ya Chik....aku kirim Krey Dark Grey besok.
  2. View Conversation
    Chikka.....

    Itu London Cream-nya fringe (1 warna) atau full fringe (yang 2 warna) ya?
    Mau swap sama Krey Dark Grey gw nggak? Tapi udah dipakai 1x.
  3. View Conversation
    chikka, bag holder ok. tp bag-o yg black heart abis nih say..
    list stock ada di lapak page terakhir yaa.. thanks dear!
  4. View Conversation
    Chikka,
    Maaf ya Bluebelle ga bisa nitip didaftarin..
    soalnya kan ngga fair sama yang lain

    Mudah-mudahan Bluebelle sempet online sebelum seatnya penuh, ya...
  5. chikka, emang yg choco masih ada di web? bukannya sold out ya?
    karna udh sold out makanya gw nyari yg udh punya.. tp kl dirimu berhasil dpt yg choco boleh aja diswap. the only problem is, itu TE nya udh gw perawanin kmrn hehe.. jd ga brand new lg.. ok tar kbr2i aja deh ya..
  6. say gw masi ada noctural plum cakep deh, gmana kl itu aja free 1/4 tsp nya
  7. hi chikka, gimana jadinya 8warna aja nie
    kalo iya tgl trans aja yah.
  8. sama ad deep blue green, milk uda itu aja kayanya
  9. paling cuman ada quick frost doang say
  10. hei chikka total jadi 8x 1/4 tsp yah = 200k
    tambah ongkir jkt 7k
    jadi 207k

    trans ke bca an.devinda k
    5290 141615
    oh yah mw nambah lagi ga jadi 10 warna?
    ato min purchase 250rb?
    kalo iya tar aku kasi bonus 1 warna pilihan kamu 1/4tsp

    tar info aja yah ke devz_cutez@yahoo.com
    subject: FD - CHIKKA
    biar gw notice.

    thx a lot
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 37
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
About Chikka

Basic Information

Date of Birth
February 1
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Movies, Books, Make up and Style
Fave stores or places to shop?:
Pasar Baru & Mangga Dua
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Unique, simple, chic
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


At least 6 months membership and 600 post counts to sell/promote your business. Read forum rules.

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?20-Chikka&s=df07e8ef7a30eb00a52848e0225d1dcb
Instant Messaging

Send an Instant Message to Chikka Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
284
Posts Per Day
0.05
Visitor Messages
Total Messages
37
Most Recent Message
Oct 30, 2016 06:19 PM
General Information
Last Activity
Mar 5, 2021 06:19 PM
Join Date
May 28, 2007
No results to show...

Dec 26, 2016

  • 09:49 PM - Hidden

Dec 24, 2014

  • 10:47 PM - Hidden