View Profile: alphabetababy - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

23 Visitor Messages

  1. View Conversation
    deksripsi barang harus sesuai dengan foto. please check rules at minisale #7 http://femaledaily.com/showthread.php?t=3608
  2. View Conversation
    Haiiii Alpha.... ada di Glow ditengah2.... depan konter NYX. Ceki2 aja, produknya bagus2 loooh
  3. View Conversation
    aku PO di lapak pheebee, harga USA lebih murah dan suka ada sale
  4. View Conversation
    iya aku lg pake PC BHA 2% dan skr nunggu serum antioxidantnya
    kalau yang terkenal dr PC sih emang AHA, BHA dan serum antioxidantnya
  5. View Conversation
    iya aku lg pake PC BHA 2% dan skr nunggu serum antioxidantnya
    kalau yang terkenal dr PC sih emang AHA, BHA dan serum antioxidantnya
  6. View Conversation
    alpha.. diirmu nc berapa neik? beneran soft pink ya? abis ada yg swatch kmrn warnnya peach gitu,, maju mundur sih,, tp udah order di BBC si rosepetal itu,, cap cip cup aja,, semoga di gw soft pink kayak kamu pake juga
  7. View Conversation
    asyikkkkk, hehehe, asal gak rebutan dipake ke wajah semua orang yg penasaran, ntar habis juga tuu, syukur deh dah nyampe,^^
  8. View Conversation
    paling lambat lhoooooo, bisa juga akhir minggu depan, hehe, yaudah gw booking buat lo ya si high beamnya
  9. View Conversation
    alphaaa, etanya paling lambat dua minggu lagi, mau yg apa?
  10. View Conversation
    hai alphabeta beibeh :P ..maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About alphabetababy

Basic Information

Date of Birth
September 17
Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
books, cats, fashion & beauty, anime, mythology
Fave stores or places to shop?:
Market Plaza, Seibu, Sephora, Stradivarius, and lots of online shops
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Revlon lippen
SariAyu lippen
L'oreal Voluminous Million Lashes
Rimmel Sexy Curves
Sephora Nano e/l
Topshop lippen & cream blush
Sleek Palette
Nivea
MBD mask sheet
Bare Minerals Nourishing Moisturizer
Elf
L'oreal Revitalift Day Creme
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Eclectic personal style, with variosity of all fashion items. Love to keep everything simple yet chic. Am a big fan of accesories esp. bangles and scarves. Think that accesories could change whole appearance into a total different style.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
Facebook Profile URL:
audrie_pramesthi
Twitter Username:
pramesthi17
LinkedIn Profile:
http://id.linkedin.com/pub/audrie-pramesthi

Signature


Milani Color Statement #NudeCreme, used 3x swatch, 80rb
Elf Studio Blush #Twinkle Pink, 70%, 45rb

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?19598-alphabetababy&s=eb11edd57bebf49d8d6cbcad41ee9662
Instant Messaging

Send an Instant Message to alphabetababy Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
4,317
Posts Per Day
1.22
Visitor Messages
Total Messages
23
Most Recent Message
Dec 14, 2013 03:09 PM
General Information
Last Activity
Dec 31, 2019 05:58 AM
Join Date
Aug 11, 2010
No results to show...

Oct 29, 2016

  • 04:37 PM - Hidden

Oct 16, 2016

  • 03:37 AM - Hidden

Aug 5, 2016

  • 12:46 AM - Hidden

Aug 2, 2016

  • 05:19 PM - Hidden

Dec 26, 2015

  • 09:01 PM - Hidden

Dec 16, 2015

  • 08:55 PM - Hidden
  • 05:24 PM - Hidden

Dec 14, 2015

  • 07:39 PM - Hidden

Nov 26, 2015

  • 03:10 PM - Hidden

Nov 17, 2015

  • 02:35 PM - Hidden

Nov 16, 2015

  • 07:54 PM - Hidden
  • 10:47 AM - Hidden

Nov 15, 2015

  • 07:21 PM - Hidden
  • 09:48 AM - Hidden

Oct 23, 2015

  • 10:35 PM - Hidden