View Profile: fifa - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

2 Visitor Messages

  1. ok mba.. makasii infonya.. 😊 mba, kemarin ke tokyo jalan sendiri ya? aku ke tokyo minggu depan puyeng liat map train ga ngerti hikss
  2. View Conversation
    hi fifa
    kemarin tokyo di https://www.airbnb.com/rooms/662618 : dengan Sven, ini guest house. Ruangannya enak, gede. Dia tatami room gitu. Tapi lokasinya agak jauh, dan gak dilewatin sama JR, jadi kalo pake JR Rail Pass, ke sini tetep harus bayar lagi.

    kyoto di https://www.airbnb.com/rooms/868223 : ketemu hitomi. She was nice, she picked us up jadi nggak bingung cari rumahnya di mana. Kalo ini murni rumah orang Jepang. Jadi bisa ngerasain orang Jepang rumahnya gimana sih. And she'll cook for you

    HTH yaaa ^_^
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About fifa

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Homemaker
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Simple
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
Twitter Username:
@afiifahh

Statistics


Total Posts
Total Posts
63
Posts Per Day
0.02
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
Nov 12, 2014 04:17 PM
General Information
Last Activity
Oct 22, 2019 09:40 PM
Join Date
Aug 1, 2010
No results to show...

Oct 9, 2015

  • 02:50 PM - Hidden

Apr 9, 2015

  • 09:04 AM - Hidden

Apr 5, 2015

  • 01:31 PM - Hidden

Apr 3, 2015

  • 02:21 PM - Hidden

Mar 12, 2015

  • 01:55 PM - Hidden

Mar 11, 2015

  • 03:10 PM - Hidden

Mar 8, 2015

  • 04:54 PM - Hidden
  • 10:50 AM - Hidden

Mar 5, 2015

  • 01:17 PM - Hidden

Mar 4, 2015

  • 10:39 PM - Hidden

Mar 3, 2015

  • 02:13 AM - Hidden

Mar 1, 2015

  • 09:51 AM - Hidden

Feb 28, 2015

  • 01:06 PM - Hidden
  • 03:30 AM - Hidden

Jan 19, 2015

  • 07:48 AM - Hidden

Nov 21, 2014

  • 10:17 AM - Hidden