View Profile: tampiltrendy - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. eh udah berangkat yah ke singapore? kabar kabari yang lagi tren ap ayah
  2. View Conversation
    bersih kok, tiap hari pembantunya juga bersihin kamar kita. di lantai 18 say
  3. View Conversation
    halo, aku blm bisa kirim PM nih post nya masih sedikit. terakhir aku kesana bulan feb, itu kalo ga salah 60SGD utk dua org. kalo sama anak kecil aku kurang tau itungannya jadi brp orang. kamar mandi di dalem, overall sih nyaman tempatnya buat aku. rencana pergi kpn? aku tgl 3 mau ksana lagi
  4. View Conversation
    Say.....ada rencana ke IKEA nggak? kalau iya, mau titip frame foto dari IKEA. Tx yah....
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About tampiltrendy

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
jakarta
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
craft
Fave stores or places to shop?:
car4
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
conventional
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
n/a
Facebook Profile URL:
ella eli ecopro

Statistics


Total Posts
Total Posts
104
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Aug 3, 2010 11:58 PM
General Information
Last Activity
Aug 18, 2010 01:51 AM
Join Date
Feb 6, 2008
No results to show...
No results to display...