View Profile: ayufie - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

43 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Mba ada email atau fb atau whatsapp kah? Mau sedikit tanya2 ni. Terima kasih
  2. hai ayufie salam kenal masih tinggal di paris? salam kenal
  3. View Conversation
    hallo ayufie, salam kenal dari australia yahhh... kamu tinggal di paris yah? mau tanya kamu bisa terima custom purchase gak yah? thank you..
  4. View Conversation
    beneran nih ? kapan bisa temenin main di sana yu ? libur sekolah februari kali ya kalo kamu gak ke mana mana ?
  5. View Conversation
    gak kenapa kenapa kok yu, cuman mau say hello aja. lagi homesick, jadi pengen kontak ama teman2 yg di deket deket lokasinya.
  6. View Conversation
    ayu apa kbr ? masih di malta atau uda balik ke paris ? met tahun baru ya
  7. View Conversation
    Dear FDers, sebagai sesama member FD, minta tolong untuk dibantu isi kuesioner singkat di link dibawah ini: http://indonesiansmes.questionpro.com/
    kuesioner nya mengenai entrepreneur skala kecil dan menengah, post via vm ini sudah melewati restu Mod Squad FD. Thank you bangeeeeettt buat FDers yang mau bantu. Kusje! xx
  8. View Conversation
    hi ayufie.. salam kenal, aku myola. handbag hanger nya kamu buat sendiri atau kamu jualin aja? masih adakah stoknya thanks
  9. View Conversation
    duh say,,dior nya putih bersih bgt yah?
    i wish ada dark purple gitu say...but nice bag anyway..

    pls apprvd yaa,,thanks
  10. View Conversation
    yuuu...maap, size 36 sm size 39/40 yaaaa buat si miss kepanjen dese juga pengen katanya...heheheh...makasihhh
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 43
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
About ayufie

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
la capitale
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Trop Belles Pour Toi
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Music, movie, travel, poker
Fave stores or places to shop?:
sandro, maje.
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique - 3 steps set. MAC - eyeshadow, YSL - powder, lipstick.
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I go with whatever I think looks cute, whether its preepy, casual, etc.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://tropbellespourtoi.com
Twitter Username:
ayupih

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?19-ayufie&s=7f388d9655d93b78e2d5ba76fe681ad5
Instant Messaging

Send an Instant Message to ayufie Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,343
Posts Per Day
0.31
Visitor Messages
Total Messages
43
Most Recent Message
Nov 6, 2013 01:07 PM
General Information
Last Activity
Dec 9, 2015 03:45 PM
Join Date
May 28, 2007
Home Page
http://tropbellespourtoi.com
No results to show...
No results to display...