View Profile: pinkyrose - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

63 Visitor Messages

  1. View Conversation
    halo.. mau tanya..
    ol shop di fb namanya apa yaa? hehe
  2. hai sis, mau nawarin produk MUFE lagi diskon all product
    bila berminat hubungi ** yah
  3. View Conversation
    udah nyampe dengan selamat niy mbak paketnya tadi sore.. hehe.. terimakasih
  4. View Conversation
    mbak pinky.. mo nanya paketku sudah jadi dikirim lagi kah? thx..
  5. thanks mb,,,,pureluxe eraser belinya di mana mb,,, boleh share ga secuil ma ekeu,hehehehehe,kalo boleh pm ya mb,,jangan di mari,coz aku jarang buka pake pc...
  6. View Conversation
    mbak pinky, barusan aku pm di fb pesenanku (yg dari album sale)
  7. View Conversation
    pinky,, recommend blush on yang tahan lama dongg,, merk apa yah ?
    kali aja tau
  8. View Conversation
    pinky.. paketnya udah sampe sabtu kemarin, bungkusannya tebel jadi paketnya aman. thankyou
  9. View Conversation
    siipp.. sudah kubales lg ya.............................
  10. View Conversation
    pinky.. aku pm dirimu, dibaca ya.. takut kelewat
Showing Visitor Messages 11 to 20 of 63
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
About pinkyrose

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
malang
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
cooking
Fave stores or places to shop?:
online shop
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
nars-powder blush
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
chic,sweet,simple,colorfull and fresh
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
1,765
Posts Per Day
0.50
Visitor Messages
Total Messages
63
Most Recent Message
Sep 7, 2014 12:29 PM
General Information
Last Activity
Jun 13, 2019 04:23 PM
Join Date
Jul 19, 2010
No results to show...
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Jun 9, 2016

  • 03:52 PM - Hidden

Jun 8, 2016

  • 03:32 PM - Hidden

Jun 7, 2016

  • 04:45 PM - Hidden

Jun 2, 2016

  • 06:56 PM - Hidden

Jun 1, 2016

  • 03:30 PM - Hidden

May 26, 2016

  • 05:25 PM - Hidden

May 11, 2016

  • 05:06 PM - Hidden

May 10, 2016

  • 04:24 PM - Hidden

May 9, 2016

  • 12:32 PM - Hidden

Apr 9, 2016

  • 07:44 AM - Hidden

Apr 4, 2016

  • 03:05 PM - Hidden

Mar 31, 2016

  • 06:54 PM - Hidden

Mar 29, 2016

  • 01:41 PM - Hidden

Mar 28, 2016

  • 09:08 AM - Hidden

Mar 22, 2016

  • 01:27 PM - Hidden

Mar 16, 2016

  • 05:15 PM - Hidden

Mar 14, 2016

  • 02:41 PM - Hidden

Mar 10, 2016

  • 01:38 PM - Hidden

Mar 7, 2016

  • 10:11 PM - Hidden

Mar 3, 2016

  • 04:53 PM - Hidden


Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast