View Profile: le miel - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai le miel...gimana hasil di erha? sudah ada kemajuan di penumbuhan rambut? sudah gak rontok lagi?
  2. View Conversation
    hai lemiel, aku fina. kita samaan ya mak nasibnya, aku baca post mu di q&a psikolog... kykna sih aku ya yg paling rempong hehehe, sabaaaarrrr nunggu ni bayi gede bisa jalan... btw baby nya umur brp kah?anteng ya? baby ku harus suasana tenang kl tidur jd ak tiap hari deg2an krn rumah rame (ada PIL, SIL n BIL) mana kakaknya brisik juga. semoga everything goes well ya mak
  3. View Conversation
    halo lemiel.. aku desi, aku baca postnya le miel katanya PR di singapore ya? bole tanya sedikit ga?aku kebetulan uda tinggal di singapore hampir 5 tahun.. (SPASS) suamiku tapi dijakarta, kami baru nikah stahun.. aku mau tanya

    1. kalo aku apply singapore tp spt le miel tinggal dijakarta memungkinkan ga ya?
    2. kalo aku resign dr pekerjaan ku skg apa PR bisa dimaintain? dan mereka potong CPF nya drmana dong?
    soalnya aku pengen apply PR cuma buat nanti kelak punya anak pengen skolah dsini thanks ya...
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About le miel

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta & Chicago
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
shopping, cooking, baking, reading, makeup
Fave stores or places to shop?:
zara, forever21,ulta, sephora, kinokuniya
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Skin care: American and Korean brands
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
classy, comfortable, simple yet elegant
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes

Signature


Visit our newly launched online shop 24fabulous (Based in Indonesia & Singapore)
Instagram @24fabulous
Like our Facebook page https://www.facebook.com/24fabulous

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,022
Posts Per Day
0.31
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
Jul 15, 2015 11:31 AM
General Information
Last Activity
Jul 15, 2019 10:33 AM
Join Date
Jul 18, 2010
No results to show...
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Jan 4, 2018

  • 03:12 PM - Hidden

Oct 17, 2017

  • 08:33 PM - Hidden

Oct 2, 2017

  • 02:06 PM - Hidden

Sep 29, 2017

  • 08:56 AM - Hidden

Sep 8, 2017

  • 02:20 PM - Hidden
  • 02:19 PM - Hidden
  • 02:18 PM - Hidden
  • 02:16 PM - Deleted Posts

Sep 5, 2017

  • 03:01 PM - Hidden

Sep 2, 2017

  • 05:30 PM - Hidden
  • 05:30 PM - Hidden

Sep 1, 2017

  • 09:56 PM - Hidden

Aug 31, 2017

  • 05:57 PM - Hidden
  • 05:24 PM - Hidden

Aug 30, 2016

  • 05:33 PM - Hidden

May 30, 2016

  • 10:28 AM - Hidden

May 28, 2016

  • 10:11 PM - Hidden
  • 12:43 AM - Hidden

Feb 3, 2016

  • 03:35 PM - Hidden

Jan 30, 2016

  • 06:13 PM - Hidden


Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast