View Profile: dydydy - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Please check your email for invoice sent on 14/09, 17/09 and 20/09. Thanks
  2. View Conversation
    DAISOnya sudah booked say, sptnya mau ditransfer hari ini, kalo mau ikut w/l ya, kalo aku nda kabari lg brarti sudah sold dua2nya, thank you
  3. View Conversation
    Hai hai, salam kenal yaa
    Gw mau nawarin tristripe shawl cotton-ink nih, masih brand new with tag. Kalo minat leave message or pm me yah. Tengkyu ^^
  4. View Conversation
    pink ponk, kmarin saya sudah PM nama seller FB nya yah, uda terima ?
  5. View Conversation
    hai sis, mau OPI grape VIT-nya yah? masih ada.. 100rb ya sis.. di tambah ongkos kirim ke alamat kamu (5000 jakarta) atau kota lainnya yang tarifnya bisa di liat di www.jne.co.id

    pembayarannya bisa di lakukan ke bca/mandiri...
    BCA 4770081845 a/n Olga Kammawita

    Mandiri 1150005934312 a/n Hengky Martinus

    kalo sudah, kamu bisa sms aja nama alamat sama nomer tlp yang bisa di hubungi yah.. thx
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About dydydy

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Occupation:
Student - College
What is your marital status?:
Single with kids
How many kids do you have?:
0

Statistics


Total Posts
Total Posts
160
Posts Per Day
0.05
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Sep 20, 2014 10:56 PM
General Information
Last Activity
Jul 17, 2019 06:57 PM
Join Date
Jul 15, 2010
No results to show...
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Mar 25, 2019

  • 09:08 PM - Hidden

Mar 2, 2019

  • 07:16 PM - Hidden

Jul 18, 2018

  • 11:43 PM - Hidden

Jul 4, 2018

  • 01:40 PM - Hidden
  • 10:01 AM - Hidden

Mar 13, 2018

  • 12:12 PM - Hidden

Mar 12, 2018

  • 10:56 PM - Hidden

Dec 31, 2017

  • 10:15 PM - Hidden

Dec 26, 2017

  • 08:39 AM - Hidden

Sep 27, 2017

  • 11:39 PM - Hidden

Sep 16, 2017

  • 06:41 PM - Hidden
  • 05:55 PM - Hidden
  • 05:49 PM - Hidden
  • 11:15 AM - Hidden

Mar 29, 2017

  • 06:11 PM - Hidden

Mar 22, 2017

  • 10:53 PM - Hidden

Feb 8, 2017

  • 02:27 PM - Hidden

Dec 13, 2016

  • 07:09 PM - Hidden

Dec 12, 2016

  • 09:58 AM - Hidden

Nov 26, 2016

  • 02:04 PM - Hidden


Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast