View Profile: Tifa - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

23 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi tifa, mau minta tolong dong, buat survey skripsi aku. t.i.a. ya
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
  2. View Conversation
    hi tifa, maap menggangu,,
    mohon waktunya sebentar yah buat ngisi kuisioner buat tugas akhirku
    http://www.surveymonkey.com/s/DL6NGG2

    thankyou <3
  3. View Conversation
    hai tifa......maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  4. View Conversation
    tifa,klo toner pke merek apa ya??toner tidak boleh yg ada alkohol nya y bs buat wajah kering..tapi sy pernh beli di kemasan toner sy bca ingredient nya tapi gk tercantum alkohol..tapi pas sy cium bau tonernya menyengat..apa itu alkohol? contohnya toner dri bless

    ada recomend toner yg oke ??
  5. View Conversation
    sorry blum cukup post buat balas pm jd aku vm hehehe... ada rencana manjangin rambut ngga? mgkin tengah tahun aja kali ye? aku lebih enak ambil model freelance, masih males klo lewat2 agency haha
  6. View Conversation
    hi tifa, ini dece, dulu pernah ketemu kamu sekilas di gathering fd taun kapan gitu di senci. nah aku lagi cari model nih buat ujian akhir puspita martha. kira2 akhir april atau awal mei. tifa masih modelling ngga? brp fee kamu skrg? aku ambil kursus sanggul, kostumnya nanti wedding gown..
  7. View Conversation
    Tif, gue juga lagi ngebuat oxford shoes itu ke Chaussures. Depannya nyempit ya? Duh, mudah2n nanti jadinya pas...soale gue juga udah ngasi ukuran lebar kaki ke dia.
  8. View Conversation
    say book oxfordnya ya, sambil tanya itu tingginya brp?
  9. View Conversation
    K sip Dinda
    Thanks yah dah konfirm!
  10. View Conversation
    Dinda,
    G udah PM lo inpois sepokat lo yah
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
About Tifa

Basic Information

Date of Birth
September 22, 1985 (34)
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
B Management
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
University of Indonesia, Majoring Law
Interests:
slacking hehe
Fave stores or places to shop?:
topshop, zara, thrift stores.
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC and MUFE
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Ecletic
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
http://blink-wink.blogspot.com
Twitter Username:
alvitadinda

Signature


Contact


Statistics


Total Posts
Total Posts
800
Posts Per Day
0.17
Visitor Messages
Total Messages
23
Most Recent Message
Sep 18, 2011 11:37 PM
General Information
Last Activity
Sep 9, 2018 07:28 AM
Join Date
Jul 7, 2007
Home Page
http://victimedelamode.multiply.com
No results to show...

Jul 7, 2016

  • 11:51 PM - Hidden

May 17, 2016

  • 06:30 PM - Hidden

Sep 25, 2015

  • 08:57 PM - Hidden

Sep 21, 2015

  • 11:32 PM - Hidden

Jul 21, 2015

  • 12:51 PM - Hidden

Jun 22, 2015

  • 12:52 PM - Hidden

Jun 10, 2015

  • 07:55 PM - Hidden

Jun 9, 2015

  • 06:23 PM - Hidden

May 22, 2015

  • 01:33 PM - Hidden

May 19, 2015

  • 04:28 PM - Hidden

May 16, 2015

  • 06:39 AM - Hidden