View Profile: Branded - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Members with less than 600 posts & 6 months membership are not eligible to promote business & selling. Including via VM! Read FD rules please, further violation can result in temporary/ permanent banning.

    Thx
    -Mod
  2. View Conversation
    hi, aku ga pernah belanja langsung ke sephora..
    biasanya nitip sama pheebee..nyampenya skitar 1-2 bulan...
    nanti klo udh sampe ke pheebee kita bayar full trus dikirim deh ke rumah kita..
    oia, di marketplaza FD ga boleh pke sistem DP jd kita bs sambil nabung buat lunasin belanjaan ^^
  3. View Conversation
    udah aku email ya say... info alamat emailmu di VM-ku aku delete for security reasons
  4. View Conversation
    say, ada alamat e-mail nggak? biar lebih enak ngobrolnya... soalnya elo belom bisa PM
  5. View Conversation
    Hi... divinenya masih ada. iya cuma satu tone aja, rada2 beige gitu, tapi kalo dipake transparan. kalo mau kabarin aja thanks
  6. View Conversation
    jeung...masih ada kok coastal scents concealernya....kalo km tinggal di JKT ongkir 10rb, total jd 105rb, kalo minat kabari aja yah....
  7. View Conversation
    sorry aku hapus ya vm nya
    .....................................
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About Branded

Basic Information

Age
30
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Psychology
Interests:
singing
Fave stores or places to shop?:
XSML,SOGO,Charles and Keith
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
NYX - mozaic blusher
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
ellegant but conseptual and I always try look profesiional
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A
Facebook Profile URL:
N/A

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?18303-Branded&s=aea4994fb6ae943f902580302329ea48
Instant Messaging

Send an Instant Message to Branded Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
103
Posts Per Day
0.03
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Jan 18, 2011 08:17 PM
General Information
Last Activity
Jul 15, 2019 05:14 PM
Join Date
Jul 4, 2010
No results to show...

Apr 5, 2019

  • 12:51 AM - Hidden

Jun 19, 2017

  • 12:53 AM - Hidden

Jun 9, 2017

  • 04:32 PM - Hidden

Jun 8, 2017

  • 10:29 AM - Hidden

May 24, 2017

  • 07:05 PM - Hidden

Apr 14, 2017

  • 09:53 PM - Hidden

Mar 17, 2017

  • 03:11 PM - Hidden

Jan 13, 2017

  • 06:26 PM - Hidden

Jan 17, 2016

  • 10:59 AM - Hidden

Aug 1, 2015

  • 11:57 AM - Hidden

Jun 1, 2015

  • 01:19 AM - Hidden
  • 01:00 AM - Hidden

May 1, 2015

  • 02:14 PM - Hidden

Mar 9, 2015

  • 10:10 PM - Deleted Posts

Dec 17, 2014

  • 10:02 AM - Hidden