View Profile: lilblackdress - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

9 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi lilblackdress, mau minta tolong dong, buat survey skripsi aku. t.i.a. ya
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
  2. View Conversation
    Mbak, knock..knock.. Sierra Dress'nya masih ada ?
  3. indah inpois nya yang ini lupa digabunginnn sama si on 27..ehehe..
    OE-008, OB - 011, OB - 003, OB - 001

    aku tunggu ya, tenkyuu
  4. View Conversation
    mba lam kenal......suka pake VS ya....aku ada VS Indonesia yg buat dijual ke LN...kl tertarik boleh PM aku...thx
  5. View Conversation
    mbak elbidi, aku mau nanya dong flatshoes yang ada di mini fashion sale.
    ukuran 39 panjangnya berapa? kakiku panjangnya 25 cm. muat nga ya?
    hehe, ohya boleh minta tolong kasih infonya nga mbak ke emailku:
    shirleylesmana@hotmail.com.
    merci bcp! x)
  6. yup ini buka my own design iya memang modelnya agak mini sih...the model in the pic is 173cm..so u can imagine di dia udah segitu hehehe
  7. View Conversation
    Code: PLH/0902-005

    Description:
    - Stretch Cotton
    - Available in Black, Gold, and Gray
    - Length : 70 cm

    Available size:
    - Free Size (best fit for S-M)

    Price: IDR 259,000,-

    Neng, mau tanya dong black dress yang ini not one of ur design ya?? GW sukaaa bgt tapi kependekan bgtttt… Kalo design lo sendiri kan, gw bisa minta dipanjangin hiihihii..
  8. View Conversation
    LBD, kamu gak ada minimal posting kan utk bisa order? aku suka baju2 kamu tuh.
  9. View Conversation
    jeung...pa kabar say..gimana jualannya??
    masih inget gw nggakkk???gw jualan lulur yang Lila Gathering..hehheheheh
Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
About lilblackdress

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta Indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
n/a
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
n/a
Interests:
fashion
Fave stores or places to shop?:
zara and LV
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC, Chanel, Dior
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple yet sophisticated
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.lilblackdress.multiply.com

Signature


Have you check my Little Black Dress Clothes Corner at FD Lapak Station :)
Click here http://fashionesedaily.com/forum/showthread.php?t=2722

Statistics


Total Posts
Total Posts
699
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
9
Most Recent Message
Sep 18, 2011 11:41 PM
General Information
Last Activity
Sep 29, 2014 04:57 PM
Join Date
May 28, 2007
Home Page
http://lilblackdress.multiply.com
No results to show...
No results to display...