View Profile: feLice - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

140 Visitor Messages

  1. View Conversation
    fel fel, terima item selain yg kamu post di thread?
    mau yg ini http://www.tanah-abang.com/picts/AG405orgL.jpg
    http://www.tanah-abang.com/large.php?id=AG405

    tapi aku cm pengen satu, ato kudu ngajak yg laen ya?
  2. View Conversation
    sip2,,,thanks ya say,,let me know aja klo jadi diorder,,
  3. View Conversation
    Felice gue cuman maunya merah aja untuk si 000261 ini. Sori yah.
  4. View Conversation
    aku mau dong yg set of a girl, warna apa aja deh sedapetnya..tq
  5. View Conversation
    Felice barang yang dah dateng dikirim dulu aja deh, gue pengin liat ukurannya, soalnya dada gue agak lebar, takutnya ndak cukup hehe. Biar gue bisa kira2 kalo mo pesen lagi yang lain. Makasih say...muacch...
  6. fel, nambah dong pesenannya
    yg
    E8044
    Dress Me Up
    11611
    Set of Girl (orange)

    thanks yahh
  7. View Conversation
    Fel, pesenan yang pertama gue dah bayar yah.
    Gue sebenernya pengin yang 00261 Basic Fashion Trendy warna merah, tapi berhubung dah ada yang pesen, gue booked dulu aja just in case ada batch ke-2. TIA jeung
  8. View Conversation
    fel mau pesen yang 86923 n 86062,,,thanks ya darling,,,semoga stocknya ada
  9. View Conversation
    Yg itu tinggal warna putihnya kan? Soalnya gw liat yg coklat ama item udah dibook, kalo bs sih mau item tp kalo ngga putih jd gpp say, yg HR804 gw cancel yah, warna laen kurang suka say, thx
  10. View Conversation
    fel, yg TM728 Dress Me Up ini ngga bisa ya jadinya karena stok abis? ato harus nunggu lg?
Showing Visitor Messages 101 to 110 of 140
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
About feLice

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
Fandsprecious
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
skincare esp SKII, organic skincare, makeup, fashion stuff
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
SKII, YSL, Loccitane
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
casual chic
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.instagram.com/fandsprecious
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/felicia.sutanto
Twitter Username:
felicia_id

Signature


OPEN PO Aussie|Antipodes|Kanebo Suisai|Frank Body|Hello Hair|
Lucas Papaw|Neutrogena|SKII Disc 30%++
| click here
~ Because after all, your best makeup is a healthy glow skin ~

Statistics


Total Posts
Total Posts
10,918
Posts Per Day
2.03
Visitor Messages
Total Messages
140
Most Recent Message
Dec 23, 2014 08:50 AM
General Information
Last Activity
Aug 19, 2019 02:34 PM
Join Date
Jan 14, 2008
Home Page
http://www.instagram.com/fandsprecious
No results to show...
Page 11 of 85 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast

Dec 8, 2016

  • 11:35 AM - Hidden
  • 11:33 AM - Hidden
  • 10:42 AM - Hidden
  • 10:28 AM - Hidden
  • 10:28 AM - Hidden
  • 10:28 AM - Hidden
  • 07:49 AM - Hidden
  • 12:39 AM - Hidden

Dec 7, 2016

  • 09:23 AM - Hidden

Dec 6, 2016

  • 11:59 PM - Hidden

Dec 3, 2016

  • 05:42 PM - Hidden
  • 05:42 PM - Hidden
  • 05:42 PM - Hidden
  • 05:42 PM - Hidden

Nov 30, 2016

  • 02:29 PM - Hidden
  • 09:20 AM - Hidden
  • 03:02 AM - Hidden

Nov 29, 2016

  • 05:15 PM - Hidden
  • 12:15 AM - Hidden

Nov 28, 2016

  • 12:54 PM - Hidden


Page 11 of 85 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast