View Profile: tohru - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hi Tohru oke, udh diterima transferannya, besok gue kirim yah, nanti gue message no resinya.
    Thanks a lot dear!
  2. View Conversation
    Tohru, nanya donk. Akhirnya kamu pake bellefitnya muat ga tu ukuran S ? Soalnya aku juga ampir seukuran ama km
  3. View Conversation
    hello sis, aku newbie di female daily, mao minta tolong, baby almost 5m tanggal 2 nov ini, saya ibu rt, paling bantuin suami di toko, tiap hari kerjaan nya makanin daun katuk, jantung pisang, tp koq PD ga berasa kenceng2 lg yah.. baby msh asi eksklusif, tp saya malas klo mompa keluar... soalnya baby nya lbh milih dr emak nya drpd di botol..

    hmm, kira2, saya harus nyoba apa ya bwt boost asi saya? Trimz alotttttttttt bgt sis
  4. View Conversation
    hi tohru, kemarin2 aku nunggu ada yg mo share.. nga ada yg respons.. eh sekrg kamu baru respons. Hahahha.

    Iya bener. Diitung.. kl share berdua kenanya 400-an satu orang. Sama aja kaya curling iron, tp ga merusak rambut yaa :P Aku mau pesen yg Extra long & wide


    Sebetulnya aku uda dapet org yg mau share, tp dia jg blom pasti. Tadinya aku pikir, kl dia ga jadi pun ya wes, tak pake sendiri semua.. hahhaa

    Gini aja, kl memang dia ga jadi, aku inform kamu ntar. oke?

    Thanks ya
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About tohru

Basic Information

Age
32
Registration Info

Information for registration.

Location:
lampung
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
None
Interests:
Books, can't live without them ^_^
Fave stores or places to shop?:
Nowhere for now, haven't got my prepegnancy size back yet
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
MAC - Blush
Bobbi Brown - Gel eyeliner
Bare Minerals powder set almost can't live without them
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
boyish edgy sweet depends on my mood
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Website Profile
Facebook Profile URL:
http://www.facebook.com/christine.tanjung

Signature


Just an ordinary mom of two little boys, with heap of unlimited energy

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,303
Posts Per Day
0.39
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
Dec 8, 2014 04:44 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 06:26 PM
Join Date
May 26, 2010

Aug 8, 2015

  • 10:57 AM - De2licious clicked Thanks for this post: -= Hidden Content =- by tohru

Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast

Apr 12, 2017

  • 01:53 PM - Hidden

Apr 11, 2017

  • 04:09 PM - Hidden
  • 04:09 PM - Hidden
  • 04:09 PM - Hidden

Jul 8, 2016

  • 05:48 PM - Hidden

May 16, 2016

  • 08:49 AM - Hidden

Apr 5, 2016

  • 03:26 PM - Hidden

Mar 24, 2016

  • 11:31 PM - Hidden

Mar 23, 2016

  • 10:31 PM - Hidden
  • 09:28 PM - Hidden
  • 09:28 PM - Hidden
  • 09:28 PM - Hidden
  • 03:45 PM - Hidden

Mar 22, 2016

  • 03:16 PM - Hidden
  • 01:11 PM - Hidden
  • 12:46 PM - Hidden
  • 12:46 PM - Hidden
  • 11:53 AM - Hidden
  • 10:32 AM - Hidden
  • 10:16 AM - Hidden


Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast