Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    haii devii. salam kenal yahh saya devina dari jogja.
    oya devi kamu dapat contact marta susanti dr mana? aku bsa mnta nomernya soalnya di google. insta pin bb dan no hp nya ga bsa dihubungii.
    thankyou so muchh yaaa
  2. View Conversation
    dear berrymint tolong picture di mini fashion sale clothes thread dilengkapi dengan picture milik pribadi sesuai dengan rules yg berlaku. thanks. -mods-
  3. View Conversation
    saaaayy, postingin foto Mary Ann Light Grey Suede dong di tret, atau kalo lagi dijalan ribet posting boleh kirimin email ke basosejati@yahoo.com ? nnt biar aku yg posting di tret biar yg lain jg bisa liat ? tq
  4. View Conversation
    Jeng, si neptune knee masih ada. Kabari aja ya di lapak kalau mau ambil.
    Thank you
  5. View Conversation
    sorry, cg omg sudah ada yg beli duluan, nanti kalo ada lagi gue kabarin ya, thanks!
  6. View Conversation
    oh iya sai bisa sms ajah ke 081914155005, jangan lupa ya sai nick fd nya
    makasihhhh
  7. View Conversation
    sai ini invoice nya ya simple mini dress blue 90rb + braids belt white 30rb total nya jadi 120rb. ongkir jak +12rb ya sai. trans ke bca 2510028492 andrew wibowo.
    kalo sudah trans kabarin ya sai, sekalian minta alamat.....tp brg nya nanti aku kirim nya abis lebaran, soalnya ini pengiriman udah gak terima. makasihhh
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About berrymint

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Semarang-Jakarta
Occupation:
Student - College
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
Other
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
make up and nail art
Fave stores or places to shop?:
online shop like FD's Market Plaza or facebook
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
sleek - oh so special
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I love natural and simple makeup + nail art for sure.
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,525
Posts Per Day
0.47
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
Dec 9, 2014 11:49 PM
General Information
Last Activity
May 29, 2016 03:10 PM
Join Date
May 17, 2010
No results to show...

Jun 8, 2015

  • 10:33 PM - Hidden

Jan 31, 2015

  • 11:45 AM - Hidden

Jan 30, 2015

  • 05:55 PM - Hidden

Jan 29, 2015

  • 08:07 PM - Hidden

Oct 22, 2014

  • 09:36 AM - Hidden