View Profile: phi - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

59 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Phi, stempo cream 80gr msh ada kah?gue udh email jg siy kmrn.thanks
  2. View Conversation
    Chanel Eye Quad in Delicatesse, 95%, 300k

    Masih ada? Aku mau ya..
  3. View Conversation
    Hai..
    BBW PS I Love U masih ada kah?
    Cek email yah 😁
  4. View Conversation
    Theory X red dress, dipake sekali sudah dicuci, ukuran free size ada karet di punggungnya tapi gw biasa pake baju ukuran S/M
    180k (bought at 400k) ---> NOW 165k

    msh ada? minta detail dan no rek yah tq
  5. View Conversation
    Theory X red dress, dipake sekali sudah dicuci, ukuran free size ada karet di punggungnya tapi gw biasa pake baju ukuran S/M
    180k (bought at 400k) ---> NOW 165k

    msh ada? minta detail dan no rek yah tq
  6. View Conversation
    Theory X red dress, dipake sekali sudah dicuci, ukuran free size ada karet di punggungnya tapi gw biasa pake baju ukuran S/M
    180k (bought at 400k) ---> NOW 165k


    msh ada?
  7. View Conversation
    Theory X red dress, dipake sekali sudah dicuci, ukuran free size ada karet di punggungnya tapi gw biasa pake baju ukuran S/M
    180k (bought at 400k) ---> NOW 165k


    msh ada?
  8. View Conversation
    Theory X red dress, dipake sekali sudah dicuci, ukuran free size ada karet di punggungnya tapi gw biasa pake baju ukuran S/M
    180k (bought at 400k) ---> NOW 165k


    msh ada?
  9. View Conversation
    IPOD touch 32GB 3.720.000
    -------------------------------
  10. View Conversation
    bisa say IPOD touch, MACbook aja bisa kalo mau
    kasi tau mau yang mana ya
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 59
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
About phi

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Books; Cosmetics
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Classic and Simple
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.poshandplush.blogspot.com
Twitter Username:
stefihendry

Signature


Check my IG: Lemakeupshop
Ready Stock Makeup and PO

Statistics


Total Posts
Total Posts
866
Posts Per Day
0.21
Visitor Messages
Total Messages
59
Most Recent Message
Dec 11, 2014 08:13 AM
General Information
Last Activity
Aug 6, 2017 10:08 PM
Join Date
Jan 9, 2008
Home Page
http://www.pursuitofmyhappyness.blogspot.com
No results to show...

Aug 25, 2016

  • 01:10 PM - Hidden

Aug 22, 2016

  • 10:53 AM - Hidden

Aug 20, 2016

  • 01:16 PM - Hidden

Sep 9, 2015

  • 05:07 PM - Hidden

Jul 30, 2015

  • 12:27 PM - Hidden

Jul 23, 2015

  • 08:54 AM - Hidden

Jul 22, 2015

  • 06:09 PM - Hidden
  • 03:11 PM - Hidden

Jul 20, 2015

  • 11:14 PM - Hidden

Jul 13, 2015

  • 07:05 AM - Hidden

Jul 11, 2015

  • 10:17 PM - Hidden

Jul 7, 2015

  • 05:37 PM - Hidden

Jul 4, 2015

  • 11:04 PM - Hidden
  • 11:04 PM - Hidden