View Profile: phi - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

59 Visitor Messages

  1. View Conversation
    dear jeng, mau tanya panjangnya si cocktail dress berapa yah?
    tengkyuu..
  2. View Conversation
    jadi say, total n no rekening yah.. tolong di PM , di discount dong saayyy..
    thanks
  3. View Conversation
    iya say..emang buat shading/contouring dan buat heavier pigmented application for blush juga bisa...cuman gwnya aja yg gak bisa makenya...makanya dijual..hihi, kabari kalau minat yah sis...
  4. View Conversation
    say,Peach Sake T zone Block Gel, 97% nya masih ada? aku booking ya.. ini untuk oil control di daerah T kan?
    ongkir sesama sby brp nih? free yah.. (ngarep bgt )
  5. View Conversation
    Jeng, semua produk NY-nya masih available, tak?
    Kalau masih, mau ambil semuanya, si eyeliner ama jumbo eye pencil.

    Kabar2-i, ya.
  6. View Conversation
    hi say bole ga klo bli 2 NYX Eyeliner Baby Pink sama pencil jumbo e/s yg Yogurt jadi 50 rb? Thanks
  7. View Conversation
    Sayy soryy gw batal yah bb cream nyaa, benernya gw cari yg #1 huhu thanxx say
    (Eh lucy jg blanja haiii jugaaa say) hihihi jadi ngobrol..
  8. View Conversation
    asiikk.. thanks ya say... (eh, belinda shopping juga... hai sayl! )
  9. View Conversation
    Helo say.. Booked dong tsf mushroom bb cream nya btw gw di vila bukit mas, deket donggg rumahnya
  10. View Conversation
    phi, sorry, hari ini gw sibuk bener, ampe lupa transfer. besok ya say.. gw pasti ambil kok. thanks darl!
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 59
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
About phi

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta
Occupation:
Homemaker
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
Books; Cosmetics
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Classic and Simple
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
1
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.poshandplush.blogspot.com
Twitter Username:
stefihendry

Signature


Check my IG: Lemakeupshop
Ready Stock Makeup and PO

Statistics


Total Posts
Total Posts
864
Posts Per Day
0.14
Visitor Messages
Total Messages
59
Most Recent Message
Dec 11, 2014 08:13 AM
General Information
Last Activity
Aug 6, 2017 10:08 PM
Join Date
Jan 9, 2008
Home Page
http://www.pursuitofmyhappyness.blogspot.com
No results to show...

Feb 16, 2021

  • 09:22 PM - Hidden

Aug 25, 2016

  • 01:10 PM - Hidden

Aug 22, 2016

  • 10:53 AM - Hidden

Aug 20, 2016

  • 01:16 PM - Hidden

Sep 9, 2015

  • 05:07 PM - Hidden

Jul 30, 2015

  • 12:27 PM - Hidden

Jul 23, 2015

  • 08:54 AM - Hidden

Jul 22, 2015

  • 06:09 PM - Hidden
  • 03:11 PM - Hidden

Jul 20, 2015

  • 11:14 PM - Hidden

Jul 13, 2015

  • 07:05 AM - Hidden

Jul 11, 2015

  • 10:17 PM - Hidden

Jul 7, 2015

  • 05:37 PM - Hidden

Jul 4, 2015

  • 11:04 PM - Hidden
  • 11:04 PM - Hidden