View Profile: unicorn - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

4 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hai unicorn
    Kemaren pke scar fx lumayan sih ngempesin pas dibuka nya..cm hrs rjin nempelinnya seharian..sebelnya suka lepas gitu klo kegesek baju..
  2. View Conversation
    editha, dah diterima sih, cm jem segini JNE di deket kantor dah tutup bsk ya dikirimnya jadi senen dah bisa sampe. thank you
  3. sorry say, aku kan jarang buka forum, ini baru buka.. aku udah trf barusan via m-banking, atas nama editha lestari gani..
    Kirim ke alamat
    Kebon Jeruk Baru B3 no 20
    Jakarta Barat 11530
    Up : Editha Lestari

    Thx yah Erie
  4. View Conversation
    say, bisa kalo mau dikirim bsk. transfer nya bisa malam ini? tar lsg aku bungkusin

    Shu curler regular size IDR 190.000 + Falsie IDR 65.000 + Handling 5rb + shipping jakarta 5rb = IDR 265.000

    No rek ada di lapak ya, kl uda email nama, alamat n no hp (email di lapak juga)
    *detail falsie #2 : http://i643.photobucket.com/albums/uu158/RieJune/lovetomakeup/FakeEyelash2.jpg

    thank you
Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
About unicorn

Basic Information

Date of Birth
September 6
Registration Info

Information for registration.

Location:
Jakarta - Indonesia
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
Interests:
diving
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
my original style :
simple, classic, and natural
What is your marital status?:
Single without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
30
Posts Per Day
0.01
Visitor Messages
Total Messages
4
Most Recent Message
May 4, 2015 01:36 AM
General Information
Last Activity
Jan 27, 2019 10:01 PM
Join Date
May 15, 2010
No results to show...

Jan 3, 2015

  • 06:03 PM - Hidden
  • 04:14 PM - Hidden