View Profile: dedunnors - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

16 Visitor Messages

  1. Selling at Mini Sale is restricted to members who have been a member for at least 6 months AND have at least 600 post count. Your post has been deleted. -mods-
  2. View Conversation
    Say, sorryyyy banget... NARS vesuvio yah yg dimaksud? Udah sold say. Thanks.
  3. View Conversation
    Hi Dedunnors,

    product cotton ink yang lagi diincer yang mana nih ? kalo shawl-nya so far aku ngga ada yang mau lepas nih, hehehe ....
    main-main dong ke thread cotton ink, di sana suka ada info-info kalo kita mau lempar-lempar cotton ink kita ... see you there !!!
  4. View Conversation
    udah kukirim ya say

    thanks
  5. View Conversation
    ok say, alamat imelnya apa? nanti aku kirimin gambarnya..tak bersihin dulu yak alas sepatunya..thanks
  6. View Conversation
    alow say, td aku ngukur dlmnya, panjang kurleb 27cm. aku biasa pake sepatu uk 39, klo cnk 38, klo cnk 39 harusnya buat uk 40 yah kemarin nyobanya pas lagi hamil, kakinya naik 1 uk, jadi ambil 39 cnk nya, abis itu nyusut lagi kakinya, jadi kegedean. kondisi 90%, ud pernah beberapa kali dipake, tapi di dlm kantor aja, soale ngoplok2. di bagian alasnya itu ada kayak retak sedikit, di foto keliatan. klo mau, hmm, aku kasiy 90 ribu deh, soale sayang nongkrong di rumah gak bisa kepake..bebas ongkir kalo di jakarta. kalo mau, kabarin yak. thanks
  7. View Conversation
    CI-nya udah sold semua say. Sorry yah.
  8. View Conversation
    ok2, thank you yaaa
  9. huwaaa lagi2 dtwarin Cotton Ink Ayiiik deeh!
  10. View Conversation
    sama ada juga fringe wrn military..sapa tw sekalian minat..heehe..ambil dua"nya tar dikurangin lagi dehh harganya...
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Page 1 of 2 1 2 LastLast
About dedunnors

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
surabaya indonesia
Occupation:
Entrepreneur
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Advertising/Marketing
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
psychology Unair
Interests:
styling
Fave stores or places to shop?:
Zara
nyla
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
palgantong theatrical powder, BB cream, revlon lipgloss, PAC eyeliner
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
edgy stunning fun colors elegant
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
www.kaoscoupleku.co.cc atau http://slushsurabaya.multiply.com
Facebook Profile URL:
www.facebook.com/puzpa
Twitter Username:
@puspaslush

Contact


This Page
https://forum.femaledaily.com/member.php?15891-dedunnors&s=c42ca76bde429fd69e853c10f1749d89
Instant Messaging

Send an Instant Message to dedunnors Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
16
Posts Per Day
0.00
Visitor Messages
Total Messages
16
Most Recent Message
Mar 28, 2012 03:02 PM
General Information
Last Activity
Feb 11, 2016 10:44 PM
Join Date
May 13, 2010
Home Page
http://www.kaoscoupleku.multipers.com
No results to show...

Oct 27, 2014

  • 10:20 AM - Hidden

Oct 26, 2014

  • 02:53 PM - Hidden