View Profile: baby_frog - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

116 Visitor Messages

  1. oo ikut mimo, okay
    soalnya aku pesan juga UD yg gunmetal di mimo hehe
  2. baby_frog, kuambil UD nomer 13 Uzi
    kapan barang dipesan?
    thanks
  3. View Conversation
    thx for d info, tapi gimana seller ngga kasih alamat email ato gambar produk,jadi bingung...sorry ya...masih newbie
  4. View Conversation
    Hehe engga jadi
    Masih mau mikir2 sampe mateng dulu Pengennya laser buat tahi lalat aja sih
    Kalo laser upper lip tar-an deh, tapi ga tau juga ya
  5. View Conversation
    maafkeun baru baca vm muh. tengkyu buat infonya yah say. jd makin bulet pgn face blender brush bb
  6. View Conversation
    waaaaaa setelah nemu svendira, sallynatanegara dan queen.gia yg sekampus, ternyata qta juga sekampus ya bo..
    Banyak jg ya ternyata anak itb yg centil2 hahahah
  7. View Conversation
    Di FB sayy.. Niqita Shop
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001394617784
  8. View Conversation
    aihhh kamyu cepet banget deh post swatchnya, makaciii . ternyata pinknya cakep ya, kayanya sih bakal aman di yellowtone sekalipun. btw itu beli di FD kah?
  9. View Conversation
    Ohh, gak cocok shadenya ya di foto kau terlihat NC20 iya sih itu buat NC15-25 gitu.
  10. View Conversation
    Hi ,

    Mau nawarin sample foundie Dior Totale Capture shade : 010 and Giorgio Armani LSF shade 02 nih, @3 pump/jar.

    Semua untuk fair skin, kalo minat vm ya.
Showing Visitor Messages 71 to 80 of 116
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
About baby_frog

Basic Information

About baby_frog
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
In the Land of Madani City
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
Yes
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
Institut Teknologi Bandung - Desain Produk 2008
Interests:
Art and Design
Fave stores or places to shop?:
Udah setahun nangkring di Market Plaza
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Benefit High Beam
Meow Mineral Sunspot Bronzer
Clinique Lash Doubling Mascara
MAC Studio Fix
Milani Glimmer Stripes
Revlon Creme Shadow
Ecotools Brush
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
Cute
Unique
Layer
mischievous
Exotic
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Newsletter:
No

Signature


Jadi anak TK 0 Besar di SKINCARE
Masih lama dapet gelar sarjananya. . . . . .

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,842
Posts Per Day
0.44
Visitor Messages
Total Messages
116
Most Recent Message
Jun 6, 2012 03:06 PM
General Information
Last Activity
Jan 5, 2021 07:29 AM
Join Date
May 10, 2010
No results to show...
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Nov 19, 2014

  • 12:05 PM - Hidden


Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4