View Profile: bebywetcha - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    hai bebywetcha....maap mengganggu..Please kindly help to fill my survey for my thesis about FD.. http://www.kwiksurveys.com?s=ICNLJN_1f7f482c
    thankyou ya..maap merepotkan..
  2. View Conversation
    happy bday!

    ------------------------------
    ------------------------------
  3. mymay:waw...bisa tuh bu buat kirim message... blm, blm beli soalnya gw masih ragu2 juga mau nyobain FP or mo treatment di klinik deket rumah gw itu aja...siapa tau hasilnya bisa lebih instan...:P tapiii...hasil laser gw yg waktu itu jadi berbekas nih, bercak2 coklat gitu jadinya klo diliat sekilas bisa mirip2 *** lalat, mknya gw mo balik ke klinik itu lagi nanyain ttg hal tsb
  4. View Conversation
    bu..,gmn FP-nya jd belikah??
    kalo sdh,gmn hasilnya?
  5. View Conversation
    Iya, gw angkatan 2002-2005. Gw Nenda. Sorry, ini siapa ya?
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About bebywetcha

Basic Information

Date of Birth
February 4, 1987 (32)
Registration Info

Information for registration.

Location:
TangCity...My City My TV
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If no, what industry do you represent?:
Other
Interests:
membaca, internet, dengar musik...hal yg dibenci:tidak dihargai, diremehkan
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
gaya saya casual, yg penting tidak ribet, nyaman dipakai, dan pastinya sesuai dengan kepribadian saya.
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
44
Posts Per Day
0.01
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Apr 19, 2011 05:59 PM
General Information
Last Activity
Aug 12, 2011 08:45 PM
Join Date
May 4, 2010
No results to show...
No results to display...