Tab Content
No Recent Activity

5 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Oke aku tunggu yaa.....langsung wa aja disini ga bisa pm ga tau kenapa hehe
  2. View Conversation
    Hi, maaf baru balas, boleh tlg WA aku ga foto chanel y mau dijual, tq 🙏🏻
  3. View Conversation
    sis, mau tanya, kamu pernah pake met tathione ya?? belinya dimana sis? harga sepaketnya berapa? thankieees ya sebelumnya
  4. View Conversation
    plump baby.. salam kenal
    mau nanya nih, untuk pemesanan maladermnya gimana yaa? udah liat di webnya sih cuma bingung aja, pembayarannya kan pake pay pal trus cost shippingnya gimana yaa? hehehehe.. belum pernah beli di web luar soalnya.. makasi
  5. View Conversation
    hi plump baby, mau minta tolong dong, buat survey skripsi aku. t.i.a. ya
    http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBHIII_a9f30a73
Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
About plump_baby

Basic Information

Registration Info

Information for registration.

Location:
Here♥
Occupation:
Professional
If no, what industry do you represent?:
Real Estate
Interests:
reading
Fave stores or places to shop?:
marks n spencer
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
paula's choice for oily skin
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
simple ,fun, elegant, matching, neutral
What is your marital status?:
Married without kids
How many kids do you have?:
0
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Signature



Statistics


Total Posts
Total Posts
1,264
Posts Per Day
0.39
Visitor Messages
Total Messages
5
Most Recent Message
Oct 24, 2017 08:31 PM
General Information
Last Activity
Mar 17, 2019 02:11 AM
Join Date
May 3, 2010
No results to show...
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Mar 11, 2018

  • 09:51 AM - Hidden
  • 12:02 AM - Hidden
  • 12:02 AM - Hidden

Mar 10, 2018

  • 07:57 PM - Hidden

Mar 9, 2018

  • 06:12 PM - Hidden
  • 02:31 PM - Hidden

Mar 6, 2018

  • 01:56 AM - Hidden

Mar 5, 2018

  • 11:25 PM - Hidden
  • 11:22 PM - Hidden

Mar 2, 2018

  • 10:07 PM - Hidden

Mar 1, 2018

  • 03:23 PM - Hidden
  • 02:29 PM - Hidden
  • 02:26 PM - Hidden
  • 09:11 AM - Hidden

Feb 28, 2018

  • 08:15 PM - Hidden
  • 08:15 PM - Hidden
  • 09:37 AM - Hidden

Feb 27, 2018

  • 07:51 PM - Hidden
  • 01:27 PM - Hidden
  • 01:24 PM - Hidden


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast