View Profile: fleamarketbee - Female Daily Forum
Tab Content
No Recent Activity

79 Visitor Messages

  1. View Conversation
    your minisale post is deleted due to:
    - too much item
    read mini sale rules before posting. tq
  2. View Conversation
    ladies, jangan lupa, besok hari terakhir untuk pakai cashback nya di sini yah..
    nilai cashbacknya bisa di liat di sini..
    thanks yaaa...
  3. View Conversation
    say, kalo uda transfer, minta alamat lengkap nya yah.. makasiii..
  4. View Conversation
    say, invoice di sini yaa..
  5. View Conversation
    fleaa aku mo nanya dong mascara yg loreal msh adakah? thx bfore
  6. View Conversation
    Fleamarketbee, aku lagi baca postingan kamu di skincare dermalogica.. mau nanya... kamu dapetinnya darimana ? aku pengen soalnya..
  7. View Conversation
    ok gpp sis..
    vm kalo ada lagi.
    thanks
  8. View Conversation
    Say..aku kan gak tinggal di Indonesia, tapi barang ada di JKT ntar aku minta orang aku anter aja ke tempatmu or kantormu. Barangnya masih segel yah jadi gak bisa dibuka tapi dijamin komplit n original, garansi dari HK ada di dalamnya dan kalo ada rusak2 bisa dibetulin di HTC Indonesia. Jadi kalo mau buka, harus bayar dulu ok say ? Ini no hp aku roaming kok di sini (singapur) +6281281894081, sms-an aja Ok 6.5jt cash..
  9. View Conversation
    hehehe kamu di mana, kalo di jkt aja sih free ongkir kok..mau cod juga gpp..6.75 yaaa
  10. View Conversation
    masih ada 1 say..mau ?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 79
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
About fleamarketbee

Basic Information

About fleamarketbee
Gender:
Female
Registration Info

Information for registration.

Location:
Northridge & Bsd
Occupation:
Professional
Do you work in the fashion/beauty/media industry?:
No
If yes, please provide the company name below. Otherwise just state N/A:
N/A
If no, what industry do you represent?:
None
If you are a student, please provide your school name and your major below. Otherwise just state N/A:
N/A
Interests:
antiques, vintage stuff
Fave stores or places to shop?:
fleamarkets around the world, ebay, thrift stores
Favorite makeup/skincare brands AND product?:
Clinique, BBW, Burt's Bee, Bubalina, Banana Boat
Describe your fashion style in AT LEAST 5 words:
I just love shopping!!!
What is your marital status?:
Married with kids
How many kids do you have?:
2
Newsletter:
Yes
Website Profile
If you have a blog/website, please enter the URL below. Otherwise just state N/A:
N/A

Statistics


Total Posts
Total Posts
605
Posts Per Day
0.14
Visitor Messages
Total Messages
79
Most Recent Message
Aug 4, 2012 04:28 PM
General Information
Last Activity
Jul 10, 2017 01:45 PM
Join Date
Jan 5, 2008
No results to show...
No results to display...